Povezane vesti
Na Zidu plača u Banjaluci imena onih koji su napustili BiH
N1 Info 13.10.2017
Udruženje građana "ReStart Srpska" na banjalučkom Trgu Krajine postavilo je pano, nazvan "Zid plača", na koji građani mogu da upišu imena svojih najbližih, prijatelja i poznanika koji su napustili BiH i RS u potrazi za boljim životom. Udruženje… »
“I da si Tesla ovde bi bio osuđen na propast” Zid plača u Banjaluci biće premalen za sva imena koja su sada daleko
Blic 13.10.2017
Zamislite da ljudi koji su dali život za našu zemlju mogu da ustanu i pogledaju ovo, pitali bi: “Žašto su moja deca u Nemačkoj, a ne u zemlji za koju sam ja poginuo”? - rekao je Stefan Blagić, lider „ReStarta“ stojeći ispred zida na kom su… »
'Zid plača' u Banjaluci
Slobodna Evropa 13.10.2017
Na Trgu Krajine u Banjaluci danas su predstavnici Pokreta Restart Srpska otvorili "Zid plača", na kojem građani mogu da upišu imena svojih najbližih koji su napustili Bosnu i Hercegovinu u potrazi za boljim životom. Cilj performansa je, kažu u… »
Vesti dana »

Baba marta će pokazati svoje pravo lice: Marko Čubrilo otkrio kada stižu jaki pljuskovi i zahlađenje
Mondo pre 1 satjoš 14 povezanih

NBA: Bogdanović i Klipersi u seriji pobeda, sjajna partija doskorašnje zvezde Evrolige (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 14 povezanih

„Želim da oni žele mir“: Tramp uoči sutrašnjih pregovora sa Ukrajinom
Danas pre 1 satjoš 11 povezanih

Budući premijer Kanade Mark Karni: Pobedićemo Trampa u trgovinskom ratu
Radio 021 pre 36 minutajoš 12 povezanih