Povezane vesti

Hrvat dobio kaznu za parking u Osijeku na srpskom, mislio je da je prevara. A onda je video da pare treba da uplati na račun u inostranstvu! (foto)

Telegraf petak, 13. oktobar 2017.
- Nije nikakva prevara, ali znamo da je tekst koji je poslat korisnicima u BiH na ekavici. Sad je prilagođen hrvatskom jeziku, a pre je prevod išao advokatu, i to greškom na srpskom jeziku, što je sada ispravljeno - poručuje Kocelj
Firma Elektromodul je R.K. iz Livna je na kućnu adresu poslala kaznu zbog neplaćenog parkinga u Osijeku. Međutim, ono što je bilo neobično u celoj situaciji jeste što je kazna bila na srpskom jeziku, a dug je trebalo da se uplati... »

Hrvat dobio kaznu za parkiranje na srpskom, pa se šokirao: Mislio je da je sve prevara, ali ni tu nije bio kraj njegovim iznenađenjima

Kurir petak, 13. oktobar 2017.
Jedan Hrvat bio je prilično zbunjen kada je kaznu za nepropisno parkiranje dobio na srpskom jeziku, a to čak nije bila ni jedina nelogičnost. Osječka kompanija Elektromodul Osijek je jednom žitelju Livna na kućnu adresu poslala kaznu zbog neplaćenog parkinga u Osijeku. I u tome ne bi bilo ništa... »

Hrvatu kazna na srpskom, mislio da je prevara

Sputnik petak, 13. oktobar 2017.
Jedan Hrvat bio je prilično zbunjen kada je kaznu za nepropisno parkiranje dobio na srpskom jeziku, a to čak nije ni bila jedina nelogičnost.
Osječka kompanija „Elektromodul“ Osijek je jednom žitelju Livna na kućnu adresu poslala kaznu zbog neplaćenog parkinga u Osijeku, prenosi B92. I u tome ne bi bilo ništa čudno, da ta kazna nije bila na srpskom jeziku, a dug je... »

Stigla mu kazna za parking, kada je video račun zanemeo!

BK TV petak, 13. oktobar 2017.
Nije mogao da veruje svojim očima! Jedan Hrvat bio je prilično zbunjen kada mu je na kućnu adresu stigla kazna za nepropisno parkiranje, samo zato što je obaveštenje da je načinio saobraćajni prekršaj bilo ispisano na srpskom jeziku. Osječka kompanija Elektromodul Osijek je ovom žitelju Livna... »

Zbog ekavice posumnjao u prevaru: Hercegovac kaznu iz Hrvatske mora da plati u Londonu

Blic petak, 13. oktobar 2017.
Kada je R. K. iz Livna nakon dolaska iz Osijeka na kućnu adresu dobio obaveštenje Elektromodula Osijek o kazni zbog neplaćenog parkiranja, ponajpre mu nije bilo ništa čudno jer je znao da nije platio parkirnu kartu.
Međutim, kada je počeo čitati tekst, kaže, bio je siguran da je reč o lažnom obaveštenju jer je tekst bio na srpskom jeziku. Dodatno je bio zbunjen kada je video da dug mora uplatiti firmi Euro Parking Collection (EPC) preko... »
©2018 Netmark d.o.o.