Povezane vesti

Dodik: Opozicija vodi predizbornu kampanju protiv mene

Dodik: Opozicija vodi predizbornu kampanju protiv mene

Sputnik 13.10.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da su partije okupljene u Savez za promene, time što su odbile da dođu na sastanak koji je sazvao povodom oslobađajuće presude Naseru Oriću, nastavile da „vode svoju predizbornu kampanju… »
Dodik: Opozicija vodi svoju predizbornu kampanju protiv mene

Vesti online 13.10.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da su partije okupljene u Savez za promene, time što su odbile da dođu na sastanak koji je sazvao povodom oslobađajuće presude Naseru Oriću, nastavile da "vode svoju predizbornu kampanju… »

RTS 13.10.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da su partije okupljene u Savez za promene, time što su odbile da dođu na sastanak koji je sazvao povodom oslobađajuće presude Naseru Oriću, nastavile da "vode svoju predizbornu kampanju protiv… »
Dodik: Opozicija vodi kampanju protiv mene žrtvujući nacionalne interese

Blic 13.10.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ocenio je da su partije okupljene u Savez za promene, odbijajući da dođu na sastanak koji je sazvao povodom skandalozne i sramne oslobađajuće presude Naseru Oriću, nastavile da "vode svoju predizbornu… »
Opozicija odbila poziv Dodika na sastanak o pravosuđu BiH

Opozicija odbila poziv Dodika na sastanak o pravosuđu BiH

Slobodna Evropa 13.10.2017
Predsjednici stranaka opozicionog Saveza za promene su obavijestili predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika da neće doći na sastanak o daljim potezima srpske strane prema Sudu i Tužilaštvu BiH, poslije oslobađajuće presude ratnom komandantu… »

Kurir 13.10.2017
Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik, ocenio je da su partije okupljene u Savez za promene, odbijajući da dođu na sastanak koji je sazvao povodom skandalozne i sramne oslobađajuće presude Naseru Oriću, nastavile da "vode svoju predizbornu… »
Opozicija odbila poziv Dodika na sastanak o Sudu i Tužilaštvu BiH

Opozicija odbila poziv Dodika na sastanak o Sudu i Tužilaštvu BiH

Novi magazin 13.10.2017
Predsednici stranaka opozicionog Saveza za promene su obavestili predsednika Republike Srpske Milorada Dodika da neće doći na sastanak o daljim potezima srpske strane prema Sudu i Tužilaštvu BiH, posle oslobađajuće presude ratnom bošnjačkom… »
Opozicija odbila Dodikov poziv na razgovore o Sudu BiH

Opozicija odbila Dodikov poziv na razgovore o Sudu BiH

N1 Info 13.10.2017
Predsednici stranaka opozicionog Saveza za promene su obavestili predsednika Republike Srpske Milorada Dodika da neće doći na sastanak o daljim potezima srpske strane prema Sudu i Tužilaštvu BiH, posle oslobađajuće presude ratnom bošnjačkom… »
Opozicija uputila pismo Dodiku: Niste nas uverili da radite po ustavu, izazivate i podstičete podele

Opozicija uputila pismo Dodiku: Niste nas uverili da radite po ustavu, izazivate i podstičete podele

Blic 13.10.2017
Lideri opozicije u Srpskoj uputili su pismo predsedniku Miloradu Dodiku, kao odgovor na njegov poziv da se u subotu sastanu svi politički relevantni faktori, kako bi se zauzeo stav prema Sudu BiH nakon oslobađajuće presude Naseru Oriću. Pismo… »
Stevandić: Nedolazak opozicije na sastanak sa Dodikom dokaz je njihove lojalnosti Izetbegoviću

Stevandić: Nedolazak opozicije na sastanak sa Dodikom dokaz je njihove lojalnosti Izetbegoviću

Blic 13.10.2017
Nedolazak predstavnika Saveza za promene na sutrašnji sastanak kod predsednika RS Milorada Dodika predstavlja signal da se nastavi sa ovakvim ili još gorim odlukama sudova i institucija na nivou BiH, izjavio je potpredsednik NSRS, Nenad Stevandić. On… »
Isti stavovi, različito rešenje: Srbi nesložni i oko pravosuđa BiH

Isti stavovi, različito rešenje: Srbi nesložni i oko pravosuđa BiH

Blic 13.10.2017
Vlast i opozicija u Srpskoj slažu se da nakon presude Naseru Oriću, Sudu i Tužilaštvu BiH treba oduzeti sadašnje nadležnosti u procesuiranju ratnih zločina. Saglasni su i da je sadašnji izbor sudija i tužilaca posredstvom Visokog sudskog i… »

Vesti dana »