Povezane vesti
Hrvati presreli jahtu Čede Jovanovića?
Mondo 13.10.2017
Vlasti Hrvatske presrele su kod ostrva Vis jahtu Čedomira Jovanovića pod sumnjom da je nezakonito iznajmljena, pišu danas hrvatski i srpski mediji. Foto: Mondo/Stefan Stojanović Viška lučka kapetanija primila je dojavu da je brod korišćen… »
Čedomir Jovanović demantuje zaplenu glisera
RTS 13.10.2017
U razgovoru za RTS lider LDP-a Čedomir Jovanović kaže da kompletna vest koju je danas objavio portal "net.hr" o zapleni njegovog glisera nije tačna. "Tačno je samo da ponekad ronim oko Visa i da koristim gumeni čamac koji nije moje vlasništvo ali… »
Hrvatska policija presrela jahtu Čede Jovanovića
BK TV 13.10.2017
Region bruji o ovome! Hrvatska lučka kapetanija presrela je kod ostva Vis jahtu lidera LDP-a Čedomira Jovanovića, zbog sumnje da je nezakonito iznajmljena članovima holivudske filmske ekipe, prenose hrvatski mediji. Lučka kapetanija u Visu primila je… »
Jovanovićev brod pod istragom u Hrvatskoj
N1 Info 13.10.2017
Lučka kapetanija u Visu primila je dojavu da je jahta, u vlasništvu lidera LDP Čedomira Jovanovića, na kom se zabavljala holivudska filmska ekipa, nezakonito korišćen i da inspektori istražuju da li se radi o "crnom čarteru" - odnosno nezakonitom… »
Hrvatska policija presrela brod Čede Jovanovića, iznenadićete se ko je bio na njemu
Telegraf 13.10.2017
O istrazi ne znam ništa, rekao je za 24sata.hr iznenađeni Jovanović. Lučka kapetanija u Visu primila je dojavu da je jahta, u vlasništvu lidera LDP Čedomira Jovanovića, na kom se zabavljala holivudska filmska ekipa, nezakonito korišćen i da… »
Vesti dana »

Studenti iz Subotice nastavili put ka Beogradu, večeras stižu u Novi Sad
Moj Novi Sad pre 8 minutajoš 22 povezane

Nenadić o umanjenim platama prosvetara: Novac ne može biti preusmeren bez budžetske rezerve
Danas pre 49 minutajoš 22 povezane

(Mapa) spremite se za jake pljuskove! Najnovije upozorenje RHMZ, popaljeni meteoalarmi: Pašće puno kiše za kratko vreme, u ovim delovima i jak vetar!
Blic pre 1 satjoš 18 povezanih

Budući premijer Kanade Mark Karni: Pobedićemo Trampa u trgovinskom ratu
BBC News pre 3 satajoš 15 povezanih

Rumunskom kandidatu za predsednika Kalinu Đorđeskuu zabranjeno učešće na ponovljenim izborima
BBC News pre 4 satijoš 14 povezanih