Povezane vesti

Alimpijević zaboravio Žalgiris: Nemamo vremena, moramo da se oporavimo za Budućnost

Alimpijević zaboravio Žalgiris: Nemamo vremena, moramo da se oporavimo za Budućnost

Mozzart sport 14.10.2017
"Mi naše ciljeve imamo, oni su postavljeni. Nažalost, nismo dobili meč u Litvaniji, ali nam je i taj duel pokazatelj da možemo da igramo Evroligu i da se borimo sa svima", kaže Pero Antić. Košarkaši Crvene zvezde mts doputovali su u Beogradu u subotu oko… »
Alimpijević o Zvezdinom porazu u Litvaniji: Bili smo hrabri, detalji su odlučili

Alimpijević o Zvezdinom porazu u Litvaniji: Bili smo hrabri, detalji su odlučili

Sportal blic 13.10.2017
Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević istakao je da mu je drago kako je ekipa odigrala u prvom kolu Evrolige, u kome je imala i šut za pobedu na gostovanju Žalgirisu koji je na kraju trijumfovao sa 78:76. Foto: Valda Kalnina / EPA; Dušan… »
Strateg Žalgirisa oduševljen: Jasikevičijus: Bilo je ludo sa Zvezdom!

Strateg Žalgirisa oduševljen: Jasikevičijus: Bilo je ludo sa Zvezdom!

Sportal blic 13.10.2017
Trener košarkaša Žalgirisa, Šarunas Jasikevičijus, bio je više nego oduševljen pobedom nad Crvenom zvezdom (78:76) na startu Evrolige. Foto: Valda Kalnina / EPA; Šarunas Jasikevičijus tokom meča sa Zvezdom "Tražio sam od mojih igrača da dobiju ovaj meč… »

Vesti dana »

Mičel sa 43 poena doneo Kavsima 2-2 VIDEO

Mičel sa 43 poena doneo Kavsima 2-2 VIDEO

B92 pre 1 satjoš 30 povezanih
Danas je Sveti Vasilije Ostroški

Danas je Sveti Vasilije Ostroški

Šabačke novosti pre 19 minutajoš 18 povezanih
Luka Dončić ne igra za Sloveniju ovog leta

Luka Dončić ne igra za Sloveniju ovog leta

Serbian News Media pre 14 minutajoš 16 povezanih