Povezane vesti
Dačić: Pevam i pevaću, za Srbiju
Mondo 14.10.2017
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da ga raduje činjenica što je prvi potpredsednik Vlade koja će biti prva, još od izbijanja globalne krize 2008. godine, kalendarsku godinu završiti s viškom u državnoj kasi. Foto: YouTube Dačić… »
Dačić: Kad mi kažu "Ćuti Ivice i pevaj", odgovorim "pevao sam i pevaću za dobro Srbije"
Pravda 14.10.2017
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić je rekao da ga raduje činjenica što je prvi potpredsednik Vlade koja će biti prva, od 2008, koja će kalendarsku godinu završiti s viškom u državnoj kasi. Dačić je, u autorskom tekstu povodom 100 dana Vlade… »
Dačić: Pevao sam i pevaću za dobro Srbije
N1 Info 14.10.2017
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić je u autorskom tekstu za "Alo" rekao da ga raduje činjenica što je prvi potpredsednik Vlade koja će biti prva, od 2008, koja će kalendarsku godinu završiti s viškom u državnoj kasi. Dačić je, u autorskom… »
Vesti dana »

Ovog datuma stižu obilne padavine: Najnovije upozorenje RHMZ: Pljuštaće do kraja meseca, ima uslova i za nevreme sa grmljavinom
Blic pre 1 satjoš 11 povezanih

Ukrinform: Rusi dronovima napali Zaporoški okrug; Kremlj i Bela kuća danas objavljuju detalje razgovara u Rijadu
RTS pre 4 minutajoš 11 povezanih

5 ključnih otkrića iz ratnog plana Trampove administracije: Novinara greškom ubacili u grupu za poruke
Telegraf pre 39 minutajoš 9 povezanih

Užas u Lazarevcu: Dve osove stradale u požaru, vatrogasci ih mrtve izvukli iz stana
Mondo pre 1 satjoš 7 povezanih

Tramp besan kako je ispao na ranijem portretu, ali dobio novi od Putina
BBC News pre 9 minutajoš 6 povezanih