Повезане вести

Маринковић за моззарт Спорт: Она тројка о таблу је чиста срећа! Играо сам партију каријере у Задру

Маринковић за моззарт Спорт: Она тројка о таблу је чиста срећа! Играо сам партију каријере у Задру

Моззарт спорт 15.10.2017
"Не знам баш за 30 поена на сваком мечу и да ли то могу да обећам, али трудићу се да сваки пут будем близу тог нивоа", поручује првотимац Парног ваљка. Локал патриоте какве јесу, Задрани имају једну изреку која дословце каже… »
Вања Маринковић - Још један бљесак или почетак праве приче?

Вања Маринковић - Још један бљесак или почетак праве приче?

Спортске.нет 15.10.2017
Колико може и шта све зна Вања Маринковић је демонстрирао много пута у претходним сезонама, питање које се поставља после меча у Задру јесте да ли ће коначно направити континуитет добрих игара. Кошаркашки клуб Партизан НИС… »
Нада српске кошарке: Како је после сјајних 40 минута “мали постао одрастао човек”

Нада српске кошарке: Како је после сјајних 40 минута “мали постао одрастао човек”

Спортал блиц 15.10.2017
Почетак сезоне није био блистав за кошаркаше Партизана... После два стартна пораза у АБА лиги, црно-бели су у мечевима са екипом ФМП-а и Задром имали велики императив победе. Успели су да славе, а на незгодном гостовању у… »
Мута Николић: Моја деца још уче кошарку, Вањи сам дао слободу у игри

Мута Николић: Моја деца још уче кошарку, Вањи сам дао слободу у игри

Спортал блиц 14.10.2017
Тренер кошаркаша Партизана Мирослав Мута Николић објаснио је како су победили Задар (104:97) у 4. колу АБА лиге и разлог фантастичне партије Вање Маринковића. Фото: Александар Димитријевић / РАС Србија Мирослав Мута Николић -… »
Јунак: Црно-белих Овако је Маринковић видео кључну тројку и партију за памћење /видео/

Јунак: Црно-белих Овако је Маринковић видео кључну тројку и партију за памћење /видео/

Спортал блиц 14.10.2017
Јунак кошаркаша Партизана Вања Маринковић признао је после чудесне партије у победи над Задром (104:97), у 4. колу АБА лиге, да није дуго тако одиграо. Фото: Задар/Симе Зелиц / Промо Вања Маринковић Незаустављив је био бек… »

Вести дана »