Povezane vesti
Marinković za mozzart Sport: Ona trojka o tablu je čista sreća! Igrao sam partiju karijere u Zadru
Mozzart sport 15.10.2017
"Ne znam baš za 30 poena na svakom meču i da li to mogu da obećam, ali trudiću se da svaki put budem blizu tog nivoa", poručuje prvotimac Parnog valjka. Lokal patriote kakve jesu, Zadrani imaju jednu izreku koja doslovce kaže: Bog je stvorio… »
Vanja Marinković - Još jedan bljesak ili početak prave priče?
Sportske.net 15.10.2017
Koliko može i šta sve zna Vanja Marinković je demonstrirao mnogo puta u prethodnim sezonama, pitanje koje se postavlja posle meča u Zadru jeste da li će konačno napraviti kontinuitet dobrih igara. Košarkaški klub Partizan NIS upisao je u subotu… »
Nada srpske košarke: Kako je posle sjajnih 40 minuta “mali postao odrastao čovek”
Sportal blic 15.10.2017
Početak sezone nije bio blistav za košarkaše Partizana... Posle dva startna poraza u ABA ligi, crno-beli su u mečevima sa ekipom FMP-a i Zadrom imali veliki imperativ pobede. Uspeli su da slave, a na nezgodnom gostovanju u Hrvatskoj “eksplodirao”… »
Junak: Crno-belih Ovako je Marinković video ključnu trojku i partiju za pamćenje /video/
Sportal blic 14.10.2017
Junak košarkaša Partizana Vanja Marinković priznao je posle čudesne partije u pobedi nad Zadrom (104:97), u 4. kolu ABA lige, da nije dugo tako odigrao. Foto: Zadar/Sime Zelic / Promo Vanja Marinković Nezaustavljiv je bio bek crno-belih u Dalmaciji… »
Muta Nikolić: Moja deca još uče košarku, Vanji sam dao slobodu u igri
Sportal blic 14.10.2017
Trener košarkaša Partizana Miroslav Muta Nikolić objasnio je kako su pobedili Zadar (104:97) u 4. kolu ABA lige i razlog fantastične partije Vanje Marinkovića. Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Miroslav Muta Nikolić - Bili smo spremni na… »
Vesti dana »
VMA: Jedna osoba povređena u požaru u Barajevu u teškom stanju, jedna puštena na kućno lečenje
NIN pre 1 satjoš 15 povezanih
Studenti u blokadi objavili sat koji otkucava do 27. januara uz poruku: Naljuti se čoveče
Beta pre 1 satjoš 7 povezanih
Srbija, opet, mora da ustaje pre zore zbog Đokovića: Određen termin Novakovog polufinala Australijan Opena
Euronews pre 30 minutajoš 14 povezanih
Biće i do 17 stepeni! Oglasio se RHMZ: Danas kiša u ovim delovima Srbije
Kurir pre 3 satajoš 10 povezanih