Povezane vesti

Haos! Sloba i Jelena Golubović se užasno posvađali, on poludeo i poslao poruku Luninom ocu Gagiju Đoganiju! (FOTO)

Haos! Sloba i Jelena Golubović se užasno posvađali, on poludeo i poslao poruku Luninom ocu Gagiju Đoganiju! (FOTO)

Telegraf 15.10.2017
- Nisi upućena u moj brak, ni u moj život, ne znaš ni ko sam ja ni ko je moja žena - vikao je Sloba na Golubovićevu tokom žučne rasprave. Već prvo veče u "Zadruzi" sa Jelenom Golubović počelo je više nego burno, pogotovo kada je reč o Luninom i Slobinom… »
Vriska i cika! Ovako su Maca Diskrecija i Milan reagovali kada su ih posle 5 sati oslobodili iz kaveza! (VIDEO)

Vriska i cika! Ovako su Maca Diskrecija i Milan reagovali kada su ih posle 5 sati oslobodili iz kaveza! (VIDEO)

Telegraf 15.10.2017
Maca Diskrecija i Milan Milošević satima su visili u kavezu u dvorištu "Zadruge" Ovog poslepodneva u " Zadruzi" se dogodila "otmica" nakon koje su Maca Diskrecija i Milan Milošević završili viseći u kavezu nasred dvorišta. Jelena Golubović pokazala Žiži… »
Jelena Golubović pokazala Žiži gole grudi, ona umalo pala u nesvest, a onda je dala urnebesan komentar! (video)

Jelena Golubović pokazala Žiži gole grudi, ona umalo pala u nesvest, a onda je dala urnebesan komentar! (video)

Telegraf 15.10.2017
Glumica je "udar" golim grudima jedva izdržala. Jelenu Golubović danas su u Zadruzi napali kako je uvećala grudi, dok je ona izričito tvrdila da je na njoj sve prirodno! HAOS! Sloba i Jelena Golubović se užasno posvađali, on poludeo i poslao poruku… »

Vesti dana »