Povezane vesti
Dva drugara zajedno silovala komšinicu (48), primljena u bolnicu sa teškim genitalnim povredama
Telegraf 16.10.2017
D. M. (31) i B. V. (21) iz okoline Mladenovca su odmah privedeni. Dvojica prijatelja Danijel M. (31) i Bata V. (21) iz okoline Mladenovca uhapšena su u tom gradu zbog slučaja silovanja žene T. I. (48). "Očuh me prvi put silovao kada sam imala šest… »
"Očuh me prvi put silovao kada sam imala šest godina": Devojka iz Valjeva napokon smogla snage da prijavi monstruma
Telegraf 16.10.2017
Ona se poverila bratu i ispričala mu kakve je strahote trpela godinama. Očuh me je prvi put silovao kad sam imala šest godina. Tad je počeo moj pakao koji je trajao punih osam godina. Svakodnevno me je seksualno zlostavljao. Živela sam s tim… »
Vesti dana »

'Vostani Serbije': Studentski protesti u 32 grada, u Beogradu blokada dva mosta
BBC News pre 1 satjoš 17 povezanih

Železnička stanica u Novom Sadu možda će biti srušena, kaže ministarka Sofronijević
Nova ekonomija pre 4 satijoš 21 povezana

Skupštinski odbor usvojio izveštaj ombudsmana i poverenice za 2022, 2023 i 2024. godinu
NIN pre 3 minutajoš 17 povezanih

Održan sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta u Beogradu, dogovoren nastavak razgovora
NIN pre 38 minutajoš 13 povezanih

„Ovo je prekretnica“: Ukrajinci pokrenuli specijalnu operaciju, uništili 40 ruskih vojnih aviona (VIDEO)
Danas pre 28 minutajoš 16 povezanih