Povezane vesti
Nemačka priznala "treći pol"
Press 16.10.2017
Federalni Ustavni sud Nemačke je doneo odluku da opcija izjašnjavanja kao pripadnika “trećeg pola“ mora da bude uključena u zvaničnim dokumentima. Foto:B92.net U odluci suda navodi se da kreiranje novog pojma omogućava da se u izvodima iz knjige rođenih… »
Zoran Marjanović je Jelenu povredio, a pravi ubica je žena?! Detektivka Katarina Ostojić šokirala sve posle istrage ubistva…
Kurir 16.10.2017
BEOGRAD - Jelena je ubijena dan ranije i nije bila na nasipu. Bila sam tamo, ona je tamo samo bačena. Mislim da je ubijena u kući sasvim slučajno. Ona je ušla u sukob sa Zoranom, on ju je samo povredio, a sigurna sam da ju je žena dokrajčila. Jelena je… »
Vesti dana »

Izrael planira ofanzivu u Gazi dok UN potvrđuju glad i humanitarnu krizu u enklavi
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 65 povezanih

Građane Beograda u protesnoj šetnji kordoni policije sprečili da priđu zgradi RTS
Beta pre 2 satajoš 16 povezanih

(Radarski snimci) haos počinje, zna se tačan sat! Evo kako će se razorno nevreme kretati po Srbiji: Nek se spremi Beograd, ovi delovi zemlje prvi na udaru
Blic pre 23 minutajoš 71 povezana

Mađarska proziva Brisel: "Napali nas raketama, EU mora da reaguje na udar na Družbu"
B92 pre 13 minutajoš 26 povezanih