Povezane vesti

Jelena Golubović priznala zašto nije plakala dok ju je Veštica tukla, i ko ju je od ukućana podržao! (video)

Jelena Golubović priznala zašto nije plakala dok ju je Veštica tukla, i ko ju je od ukućana podržao! (video)

Telegraf 17.10.2017
- Kada sam se vratila polovina je rekla: "E, ako te je tukla" - poručila je Jelena Golubović. Nakon nezapamćene tuče sa Anđelom Vešticom, Jelena Golubović je i dalje u šoku i razočarana je u ostale ukućane. IŠČUPALA SAM JOJ POLA KOSE, I DRAGO… »
Srećice, dođi kod čike! Sanja se skinula u tanga-kupaći, Miki Đuričić načisto odlepio! (video)

Srećice, dođi kod čike! Sanja se skinula u tanga-kupaći, Miki Đuričić načisto odlepio! (video)

Telegraf 17.10.2017
Sa lepim vremenom ukućanke su se poskidale, a Sanja je vrelim izdanjem sludela muškarce. Učesnici Zadruge jedva su dočekali lepo vreme, a ženski deo ekipe u rijalitiju naročito! IŠČUPALA SAM JOJ POLA KOSE, I DRAGO MI JE! Evo šta Anđela Veštica… »
Jelena Golubović po povratku iz Urgentnog saopštila koju cifru će zahtevati od Anđele Veštice kao odštetu za batine…

Jelena Golubović po povratku iz Urgentnog saopštila koju cifru će zahtevati od Anđele Veštice kao odštetu za batine…

Telegraf 17.10.2017
Nakon incidenta Anđela je izbačena iz kuće, a Jelena je odvedena na lekarski pregled. Anđela Veštica sinoć je diskvalifikovana iz Zadruge, nakon što je prvo počupala, a onda i nogama šutirala Jelenu Golubović. Dok je Anđela iz sve snage vukla… »
Iščupala sam joj pola kose, i drago mi je! Evo šta Anđela Veštica kaže nakon diskvalifikacije, i da li bi opet tukla…

Iščupala sam joj pola kose, i drago mi je! Evo šta Anđela Veštica kaže nakon diskvalifikacije, i da li bi opet tukla…

Telegraf 17.10.2017
- Jelena je zaslužila javnu giljotinu. Nju može čovek da iskulira, ali i da prsne zbog nje - kaže Anđela. - Ne osećam se nikako. Slomljena sam, ovo je za mene veliki šok - počinje razgovor Anđela Veštica, nakon što je tokom prošle noći… »
Oliver Dragojević se pojavio u javnosti prvi put posle hemoterapije, a kada je skinuo kačket od aplauza se zatresla dvorana…

Oliver Dragojević se pojavio u javnosti prvi put posle hemoterapije, a kada je skinuo kačket od aplauza se zatresla dvorana…

Telegraf 17.10.2017
Pevač se pojavio na humanitarnom koncertu "Veruj u ljubav" koji je održan u Splitu, a jednim potezom udario je pravo u srce svih koji su došli da ga čuju i vide. Pevač Oliver Dragojević pojavio se na humanitarnom koncertu u Splitu, na kom je publici… »
Prvi put POSLE ispadanja: Anđela Veštica se oglasila javnom porukom, pomenula i Jelenu Golubović!

Prvi put POSLE ispadanja: Anđela Veštica se oglasila javnom porukom, pomenula i Jelenu Golubović!

Telegraf 17.10.2017
Anđela Veštica je osula paljbu po rediteljki nakon što je diskvalifikovana iz rijalitija. Anđela Veštica sinoć je završila svoje učešće u "Zadruzi", budući da je fizički nasrnula na Jelenu Golubović, zbog čega je moralo da reaguje… »
Jelena se posle skandala sa Anđelom vratila u Zadrugu, Mina odmah počela žestoko da je vređa! (VIDEO)

Jelena se posle skandala sa Anđelom vratila u Zadrugu, Mina odmah počela žestoko da je vređa! (VIDEO)

Telegraf 17.10.2017
Nakon lekarskog pregleda Jelena je vraćena u kuću, ali ju je većina takmičara dočekala na nož. Anđela Veštica sinoć je u Zadruzi fizički nasrnula na Jelenu Golubović, nakon čega je diskvalifikovana, a Jelena je odvedena na lekarski pregled… »
Dok je Anđela iz sve snage vukla Jelenu za kosu, pogledajte ko je ležao na krevetu i mirno gledao šta se dešava! (VIDEO)

Dok je Anđela iz sve snage vukla Jelenu za kosu, pogledajte ko je ležao na krevetu i mirno gledao šta se dešava! (VIDEO)

Telegraf 17.10.2017
Tokom fizičkog nasilja nad Jelenom, nekoliko učesnika ležalo je na krevetu posmatrajući šta se dešava, a iako su bliski sa Anđelom niko nije ustao da je zaustavi. Anđela Veštica sinoć je fizički nasrnula na Jelenu Golubović, nakon čega je… »

Vesti dana »