Povezane vesti
Jelena Golubović priznala zašto nije plakala dok ju je Veštica tukla, i ko ju je od ukućana podržao! (video)
Telegraf 17.10.2017
- Kada sam se vratila polovina je rekla: "E, ako te je tukla" - poručila je Jelena Golubović. Nakon nezapamćene tuče sa Anđelom Vešticom, Jelena Golubović je i dalje u šoku i razočarana je u ostale ukućane. IŠČUPALA SAM JOJ POLA KOSE, I DRAGO… »
Srećice, dođi kod čike! Sanja se skinula u tanga-kupaći, Miki Đuričić načisto odlepio! (video)
Telegraf 17.10.2017
Sa lepim vremenom ukućanke su se poskidale, a Sanja je vrelim izdanjem sludela muškarce. Učesnici Zadruge jedva su dočekali lepo vreme, a ženski deo ekipe u rijalitiju naročito! IŠČUPALA SAM JOJ POLA KOSE, I DRAGO MI JE! Evo šta Anđela Veštica… »
Jelena Golubović po povratku iz Urgentnog saopštila koju cifru će zahtevati od Anđele Veštice kao odštetu za batine…
Telegraf 17.10.2017
Nakon incidenta Anđela je izbačena iz kuće, a Jelena je odvedena na lekarski pregled. Anđela Veštica sinoć je diskvalifikovana iz Zadruge, nakon što je prvo počupala, a onda i nogama šutirala Jelenu Golubović. Dok je Anđela iz sve snage vukla… »
Iščupala sam joj pola kose, i drago mi je! Evo šta Anđela Veštica kaže nakon diskvalifikacije, i da li bi opet tukla…
Telegraf 17.10.2017
- Jelena je zaslužila javnu giljotinu. Nju može čovek da iskulira, ali i da prsne zbog nje - kaže Anđela. - Ne osećam se nikako. Slomljena sam, ovo je za mene veliki šok - počinje razgovor Anđela Veštica, nakon što je tokom prošle noći… »
Oliver Dragojević se pojavio u javnosti prvi put posle hemoterapije, a kada je skinuo kačket od aplauza se zatresla dvorana…
Telegraf 17.10.2017
Pevač se pojavio na humanitarnom koncertu "Veruj u ljubav" koji je održan u Splitu, a jednim potezom udario je pravo u srce svih koji su došli da ga čuju i vide. Pevač Oliver Dragojević pojavio se na humanitarnom koncertu u Splitu, na kom je publici… »
Prvi put POSLE ispadanja: Anđela Veštica se oglasila javnom porukom, pomenula i Jelenu Golubović!
Telegraf 17.10.2017
Anđela Veštica je osula paljbu po rediteljki nakon što je diskvalifikovana iz rijalitija. Anđela Veštica sinoć je završila svoje učešće u "Zadruzi", budući da je fizički nasrnula na Jelenu Golubović, zbog čega je moralo da reaguje… »
Jelena se posle skandala sa Anđelom vratila u Zadrugu, Mina odmah počela žestoko da je vređa! (VIDEO)
Telegraf 17.10.2017
Nakon lekarskog pregleda Jelena je vraćena u kuću, ali ju je većina takmičara dočekala na nož. Anđela Veštica sinoć je u Zadruzi fizički nasrnula na Jelenu Golubović, nakon čega je diskvalifikovana, a Jelena je odvedena na lekarski pregled… »
Dok je Anđela iz sve snage vukla Jelenu za kosu, pogledajte ko je ležao na krevetu i mirno gledao šta se dešava! (VIDEO)
Telegraf 17.10.2017
Tokom fizičkog nasilja nad Jelenom, nekoliko učesnika ležalo je na krevetu posmatrajući šta se dešava, a iako su bliski sa Anđelom niko nije ustao da je zaustavi. Anđela Veštica sinoć je fizički nasrnula na Jelenu Golubović, nakon čega je… »
Vesti dana »
(BLOG) Okončana blokada suda u Novom Sadu, nova najavljena za petak: Opoziciju dočekale ograda i žandarmerija
N1 Info pre 59 minutajoš 32 povezane
Najtužniji prizor iz Leskovca: Slika ubijenog Andrije (17) zalepljena ispred škole, tu mu pale sveće
Telegraf pre 1 satjoš 28 povezanih
Izrael gađao liban uprkos primirju: Tvrde da je prekršeno ograničenje kretanja
Kurir pre 35 minutajoš 20 povezanih
Viši sud u Zaječaru: Potvrđena optužnica za ubistvo dvogodišnje devojčice
Vreme pre 1 satjoš 19 povezanih