Povezane vesti
Radonjić sprema peškir za Beljerina!
Mondo 17.10.2017
"Ne bih se plašio ni da mi dođe Dani Alveš", kaže najbrži igrač Zvezde, silno motivisan za duel protiv Arsenala. Foto: Guliver/Getty images/Julian Finney Nemanja Radonjić raduje se utakmici protiv najatraktivnijeg protivnika u karijeri. Mladi ofanzivac… »
Pun samopouzdanja: Radonjić: Brži sam od Sančeza, baciću peškir Beljerinu u lice
Sportal blic 17.10.2017
Fudbaleri Crvene zvezde sa nestrpljenjem iščekuju duel sa Arsenalom (četvrtak, 19 sati) u trećem kolu grupe H Lige Evrope. Crveno-beli su puni samopouzdanja, posebno krilni napadač Nemanja Radonjić. Foto: Tanjug/AP Nemanja Radonjić Mladi reprezentativac… »
Nemanja Radonjić: Neka dođe taj Beljerin da mu bacim peškir u lice
Mozzart sport 17.10.2017
"Tako je nešto pisalo i na MOZZART Sportu, ako ne mogu da ga pretrčim mogu da ga slomim driblinzima. Volim da igram protiv visokih kao što je Mertezaker", puca od optimizma Zvezdino krilo. Loptica je u dvorištu Arsena Vengera! Ukoliko franucuski… »
Radonjić puca od samopouzdanja: Brži sam od Sančeza, neka me čuva Beljerin
Večernje novosti 17.10.2017
Voleo bih da me čuva Hektor,da mu bacim peškir u lice. Ne plašim se nikoga, ni da mi dođe dani Alveš - poručio je Nemanja. Mladi fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić sa velikom dozom samopouzdanja čeka meč protiv Arsenala u Ligi Evrope, istakavši da… »
Vesti dana »
Hidrogeolog Stevanović: Dunav nizak zbog malih padavina, a isparenje vode kao u Africi
Beta pre 47 minutajoš 22 povezane
Srbija pod udarom ekstremnog toplotnog talasa sa temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 77 povezanih
Preko 20 organizacija protiv usvajanja Nacrta zakona o dobrobiti životinja
Mašina pre 2 satajoš 8 povezanih
31 Godina od 'oluje' i proterivanja Srba iz Krajne: Narod koji je ostao bez doma, ali ne i bez korena
Mondo pre 11 minutajoš 109 povezanih