Povezane vesti
Pun samopouzdanja: Radonjić: Brži sam od Sančeza, baciću peškir Beljerinu u lice
Sportal blic 17.10.2017
Fudbaleri Crvene zvezde sa nestrpljenjem iščekuju duel sa Arsenalom (četvrtak, 19 sati) u trećem kolu grupe H Lige Evrope. Crveno-beli su puni samopouzdanja, posebno krilni napadač Nemanja Radonjić. Foto: Tanjug/AP Nemanja Radonjić Mladi… »
Radonjić sprema peškir za Beljerina!
Mondo 17.10.2017
"Ne bih se plašio ni da mi dođe Dani Alveš", kaže najbrži igrač Zvezde, silno motivisan za duel protiv Arsenala. Foto: Guliver/Getty images/Julian Finney Nemanja Radonjić raduje se utakmici protiv najatraktivnijeg protivnika u karijeri. Mladi… »
Nemanja Radonjić: Neka dođe taj Beljerin da mu bacim peškir u lice
Mozzart sport 17.10.2017
"Tako je nešto pisalo i na MOZZART Sportu, ako ne mogu da ga pretrčim mogu da ga slomim driblinzima. Volim da igram protiv visokih kao što je Mertezaker", puca od optimizma Zvezdino krilo. Loptica je u dvorištu Arsena Vengera! Ukoliko franucuski… »
Radonjić puca od samopouzdanja: Brži sam od Sančeza, neka me čuva Beljerin
Večernje novosti 17.10.2017
Voleo bih da me čuva Hektor,da mu bacim peškir u lice. Ne plašim se nikoga, ni da mi dođe dani Alveš - poručio je Nemanja. Mladi fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić sa velikom dozom samopouzdanja čeka meč protiv Arsenala u Ligi Evrope… »
Vesti dana »
BLOG: Podrška, ali i pretnje studentima na putu za Novi Sad – „Nije teška naša šetnja, već 12 godina pod ovim režimom“
N1 Info pre 1 satjoš 46 povezanih
Đajić odbacio Vučićeve optužbe da je hapšen i da je prevarant: Tom čoveku se ne može verovati
N1 Info pre 7 satijoš 4 povezane
Đukić Dejanovićeva i tri reprezentativna sindikata potpisali kolektivni ugovor – uveden moratorijum na štrajk
RTS pre 1 satjoš 31 povezana