Повезане вести
Радоњић спрема пешкир за Бељерина!
Мондо 17.10.2017
"Не бих се плашио ни да ми дође Дани Алвеш", каже најбржи играч Звезде, силно мотивисан за дуел против Арсенала. Фото: Гуливер/Гетти имагес/Јулиан Финнеи Немања Радоњић радује се утакмици против најатрактивнијег противника у… »
Пун самопоуздања: Радоњић: Бржи сам од Санчеза, бацићу пешкир Бељерину у лице
Спортал блиц 17.10.2017
Фудбалери Црвене звезде са нестрпљењем ишчекују дуел са Арсеналом (четвртак, 19 сати) у трећем колу групе Х Лиге Европе. Црвено-бели су пуни самопоуздања, посебно крилни нападач Немања Радоњић. Фото: Тањуг/АП Немања… »
Немања Радоњић: Нека дође тај Бељерин да му бацим пешкир у лице
Моззарт спорт 17.10.2017
"Тако је нешто писало и на МОЗЗАРТ Спорту, ако не могу да га претрчим могу да га сломим дриблинзима. Волим да играм против високих као што је Мертезакер", пуца од оптимизма Звездино крило. Лоптица је у дворишту Арсена Венгера… »
Радоњић пуца од самопоуздања: Бржи сам од Санчеза, нека ме чува Бељерин
Вечерње новости 17.10.2017
Волео бих да ме чува Хектор,да му бацим пешкир у лице. Не плашим се никога, ни да ми дође дани Алвеш - поручио је Немања. Млади фудбалер Црвене звезде Немања Радоњић са великом дозом самопоуздања чека меч против Арсенала у… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Без струје у овим деловима Београда Данас воде цео дан неће бити у делу једне општине, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 59 минутајош 1 повезана