Povezane vesti
Akcija pred svima: Teodora raširila noge a Anđelo navalio na nju! (video)
Telegraf 17.10.2017
Teodora i Anđelo se nisu obazirali na publiku i zabavljali su se u krevetu. Posle pomirenja, Teodora i Anđelo se ne razdvajaju i svaku priliku koriste da se miluju i ljube, i nimalo im ne smeta što ih svi gledaju. E, MOJ SLOBO! Kija je "UZ POMOĆ" Nataše… »
Učesnica "Parova" teško povređena u saobraćajnoj nesreći, lekari se bore za njen život!
Telegraf 17.10.2017
Nikola Lakić je na Instagramu objavio da je Milica Smiljanić pre nekoliko dana imala saobraćajnu nesreću. Bivša učesnica "Parova" Milica Smiljanić teško je povređena u saobraćajnoj nesreći, i trenutno se nalazi u veštačkoj komi. E, MOJ SLOBO! Kija je "UZ… »
E, moj slobo! Kija je "uz pomoć" Nataše Bekvalac i pobednika "Zvezda Granda" poslala mužu brutalnu poruku! (foto)
Telegraf 17.10.2017
Kija Kockar je na svom Instagram profilu postavila sliku koja je izazvala ogromnu pažnju. Dok Sloba i Luna uživaju u ljubavi u "Zadruzi", Radanovićeva supruga Kristina Kija Kockar je na svom Instagram profilu objavila foto-montažu koja je izazvala mnogo… »
Vesti dana »
Studenti i građani na protestu "Dalje ruke od Miletića", pristalice vlasti ispunile Pozorišni trg (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 3 minutajoš 37 povezanih
Upad u Trampovu rezidenciju, ubijen muškarac, saopštila tajna služba
BBC News pre 28 minutajoš 53 povezane
Nenad Stojaković odmah pričao o smeni: "Najveća odgovornost je na meni kao treneru"
Mondo pre 37 minutajoš 44 povezane
Poljoprivrednici blokirali puteve na više mesta u Srbiji; Glamočić: Neće biti prihvaćeni ultimatumi
RTV pre 3 satajoš 29 povezanih
"Delije, izvinite!" Dejan Stanković jedva suzdržao emocije nakon što je Zvezda zgromila Partizan i obojila u crveno-belo 178. večiti derbi
Večernje novosti pre 38 minutajoš 70 povezanih