Povezane vesti
Nikolić: Namerno sam dao mladima da rešavaju
Mozzart sport 18.10.2017
"Teško je da uporedo forsiraš mlade igrače i imaš rezultate. A nisam imao Čakarevića koji drži celu odbranu. Nama škripi u odbrani", poručio je Nikolić. Trener Partizana Miroslav Nikolić imao je razloga za zadovoljstvo nakon poraza od Lijetuvos Ritasa… »
Muta Nikolić: Čini mi se da publika razume šta radim…
Hot sport 18.10.2017
Trener Partizana Miroslav Muta Nikolić pokušao je da objasni razloge večerašnjeg poraza od Lijetuvos Ritasa, i pored vođstva u najvećem delu susreta. On je na konferenciji za medije posle meča izjavio da je zadovoljan većim delom utakmice, ali i istakao… »
Muta: "Publika razume šta ja radim"
Sportske.net 18.10.2017
Trener Partizana zadovoljan većim delom utakmice. Drago mu je zbog podrške publike. Trener Partizana Miroslav Nikolić rekao je da je delimično zadovoljan nastupom svoje ekipe u porazu protiv Lijetuvos ritasa, ali ne i nastupom ijednog igrača. "Ja sam… »
Nikolić: Namerno sam držao mlade, da odlučuju
Mondo 18.10.2017
"Ovo je dobro, da se vežbaju", rekao je trener crno-belih posle utakmice protiv Ritasa, najviše akcentujući svoje mlade igrače. Foto: MN Press Partizan je izgubio od Lijetuvos Ritasa, a trener crno-belih Miroslav Nikolić nije zvučao potpuno nezadovoljno… »
Vesti dana »

(Foto) "glavom je razbila staklo i izletela napolje" Ovo je Ljiljana koja je stradala kod Sremske Mitrovice: Koleginica o potresnim scenama prevrtanja autobusa
Kurir pre 3 satajoš 118 povezanih

Afera “Luna park”: Kragujevačka vlast tvrdi da nije dala dozvolu, Zborovi građana sumnjaju u reakciju
Serbian News Media pre 2 satajoš 28 povezanih

Republika srpska dobila novu predsednicu: Narodna skupština usvojila odluku, izabrana Ana Trišić Babić
Kurir pre 19 minutajoš 30 povezanih

Srpski teniser na korak od glavnog turnira: Međedović u finalu kvalifikacija za turnir u Beču
Kurir pre 54 minutajoš 25 povezanih