Povezane vesti
Ante Todorić porekao sve što mu se stavlja na teret
Al Jazeera 20.10.2017
Zagrebački Županijski sud blokirao je četvrtinu Kulmerovih dvora u vlasništvu Ivice Todorića, prenose hrvatski mediji. Nakon što je Ante Todorić u Državnom odvjetništvu iznio obranu od sumnji da je zajedno s ostalim osumnjičenicima u slučaju Agrokor svom… »
Todorićev sin negirao krivicu za zloupotrebe u "Agrokoru"
RTS 20.10.2017
Ante Todorić, sin vlasnika Agrokora Ivice Todorića, saslušan je u Županijskom državnom tužilaštvu u Zagrebu. "Ja sam, evo, ispunio ono što sam obećao. Došao sam u Hrvatsku. Porekao sam sve što mi se stavlja na teret", rekao je kratko Ante Todorić… »
Ante Todorić negirao krivicu
BK TV 20.10.2017
Ante Todorić, sin vlasnika Agrokora Ivice Todorića, saslušan je danas u Županijskom državnom tužilaštvu u Zagrebu, a novinarima je nakon toga rekao da je negirao sve što mu se stavlja na teret. "Ja sam, evo, ispunio ono što sam obećao. Došao sam u… »
Vesti dana »
Danas pravi zimski dan, a u narednim danima stiže nagla promena: RHMZ najavljuje početak prolećnog vremena
Mondo pre 1 satjoš 39 povezanih
Vučić u razvojnom planu do 2035. građanima obećava kanalizaciju, vodovod i lokalne puteve
Glas Zaječara pre 13 minutajoš 16 povezanih
Kompaniji JANAF do 20. marta OFAK produžio licencu za transport nafte NIS
Newsmax Balkans pre 53 minutajoš 17 povezanih
Sindikati GSP ‘Beograd’: Šapić izneo netačne podatke o broju novih vozila i vozača
Radio sto plus pre 53 minutajoš 21 povezana
Uprava za veterinu usaglasila sertifikate za izvoz goveđeg i ovčijeg mesa u Tunis
RTV pre 2 satajoš 10 povezanih