Povezane vesti
Ante Todorić porekao sve što mu se stavlja na teret
Al Jazeera 20.10.2017
Zagrebački Županijski sud blokirao je četvrtinu Kulmerovih dvora u vlasništvu Ivice Todorića, prenose hrvatski mediji. Nakon što je Ante Todorić u Državnom odvjetništvu iznio obranu od sumnji da je zajedno s ostalim osumnjičenicima u slučaju Agrokor svom… »
Todorićev sin negirao krivicu za zloupotrebe u "Agrokoru"
RTS 20.10.2017
Ante Todorić, sin vlasnika Agrokora Ivice Todorića, saslušan je u Županijskom državnom tužilaštvu u Zagrebu. "Ja sam, evo, ispunio ono što sam obećao. Došao sam u Hrvatsku. Porekao sam sve što mi se stavlja na teret", rekao je kratko Ante Todorić… »
Ante Todorić negirao krivicu
BK TV 20.10.2017
Ante Todorić, sin vlasnika Agrokora Ivice Todorića, saslušan je danas u Županijskom državnom tužilaštvu u Zagrebu, a novinarima je nakon toga rekao da je negirao sve što mu se stavlja na teret. "Ja sam, evo, ispunio ono što sam obećao. Došao sam u… »
Vesti dana »
"Makron nahvalio našu zemlju" Vučić u Tivtu: Svi primećuju ekonomski napredak, pred nama su brojni izazovi (foto, video)
Blic pre 11 minutajoš 100 povezanih
SPC: Pojasu Presvete Bogorodice se poklonilo više od 800.000 osoba
Serbian News Media pre 21 minutajoš 41 povezana
Pokolj na Azovskom moru, dron spržio teretnjake! Poginulo pet Azerbejdžanaca, Rusija okrivila ovu državu za napad: Pogledajte jezive posledice udara (video)
Kurir pre 2 satajoš 29 povezanih
Opštinska inspekcija pokušala da ukloni znak "Volim Mitrovicu", policija privela pa pustila Radojevića i Zaporošca
RTS pre 1 satjoš 23 povezane