Povezane vesti
Ante Todorić porekao sve što mu se stavlja na teret
Al Jazeera 20.10.2017
Zagrebački Županijski sud blokirao je četvrtinu Kulmerovih dvora u vlasništvu Ivice Todorića, prenose hrvatski mediji. Nakon što je Ante Todorić u Državnom odvjetništvu iznio obranu od sumnji da je zajedno s ostalim osumnjičenicima u slučaju… »
Todorićev sin negirao krivicu za zloupotrebe u "Agrokoru"
RTS 20.10.2017
Ante Todorić, sin vlasnika Agrokora Ivice Todorića, saslušan je u Županijskom državnom tužilaštvu u Zagrebu. "Ja sam, evo, ispunio ono što sam obećao. Došao sam u Hrvatsku. Porekao sam sve što mi se stavlja na teret", rekao je kratko Ante… »
Ante Todorić negirao krivicu
BK TV 20.10.2017
Ante Todorić, sin vlasnika Agrokora Ivice Todorića, saslušan je danas u Županijskom državnom tužilaštvu u Zagrebu, a novinarima je nakon toga rekao da je negirao sve što mu se stavlja na teret. "Ja sam, evo, ispunio ono što sam obećao. Došao… »
Vesti dana »
Studenti ostavili džakove para ispred RTS-a i tražili izvinjenje od Vučića: U Dnevniku dva minuta posvećena protestu (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
Odbijen zahtev za ukidanje pritvora Dragiši Vićentijeviću: Advokat tvrdi da nema dokaza za napad na kanal Ibar-Lepenac!
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Kapiten postigao kapitensku trojku u Berlinu: “Mora da se rilja, nije sve med i mleko”
Danas pre 3 satajoš 2 povezane