Повезане вести

Партизан добио председника

Партизан добио председника

Вести онлине 20.10.2017
После неколико месеци већања у Хумској, изабран је наследник Николе Пековића. Као што је и било најављено нови челник црно-белих је Остоја Мијаиловић. Нови потпредседник је Милан Искрин. Чланове Управог одбора изабрани су… »
Упознајте људе који ће водити Партизан

Упознајте људе који ће водити Партизан

Моззарт спорт 20.10.2017
О Богдану Диклићу и Николи Лончару се све зна, али ко су остали чланови новог управног одбора црно-белих. Кошаркашки клуб Партизан добио је у петак нову управу и председника, а док се о новом првом човеку клуба и његовој… »
Кк Партизан добио председника: Мијаиловић сео у Пековићеву фотељу

Кк Партизан добио председника: Мијаиловић сео у Пековићеву фотељу

Вечерње новости 20.10.2017
На Скупштини је за потрпредседника изабран Милан Искрин и 17 од 19 чланова УО, међу којима су и познати глумац Богдан Диклић и некадашњи првотимац црно-белих Никола Лончар. КОШАРКАШКИ клуб Партизан од петка и званично има… »
Мијаиловић: Немам чаробни штапић, није ме делегирао СНС

Мијаиловић: Немам чаробни штапић, није ме делегирао СНС

Бета 20.10.2017
Нови председник кошаркашког клуба Партизан Остоја Мијаиловић рекао је данас да нема чаробни шташић којим би решио проблеме црно-белих и негирао да га је Српска напредна странака довела на ту функцију. "Немам чаробни штапић којим… »
Сада и званично: Мијаиловић је председник Партизана, ево ко је у Управном одбору и шта каже о сукобу са фк…

Сада и званично: Мијаиловић је председник Партизана, ево ко је у Управном одбору и шта каже о сукобу са фк…

Хот спорт 20.10.2017
Кошаркашки клуб Партизан добио је новог председника клуба, то је чачански бизнисмен Остоја Мијаиловић, који је данас представио свој Управни одбор. Скупштина клуба је пре неколико дана изабрала Остоју Мијаиловића за наследника… »
Мијаловић: "Немам чаробни штапић, није ме странка довела"

Мијаловић: "Немам чаробни штапић, није ме странка довела"

Спортске.нет 20.10.2017
Нови председник Партизана каже да ће се проблеми решавати радом. Поносан је што је члан СНС, али истиче да га није странка довела. Нови председник кошаркашког клуба Партизан, Остоја Мијаиловић рекао је данас да нема "чаробни… »
Немам чаробни штапић, а у клуб су ме довели партизановци

Немам чаробни штапић, а у клуб су ме довели партизановци

Моззарт спорт 20.10.2017
Нови председник црно-белих Остоја Мијаиловић упозорава... Нови председник кошаркашког клуба Партизан Остоја Мијаиловић рекао је после избора на ту функцију да није време за славље и точење шампањца, јер се клуб налази у… »
Сада је и званично: Мијаиловић нови председник кк Партизан, Диклић и Лончар у уо

Сада је и званично: Мијаиловић нови председник кк Партизан, Диклић и Лончар у уо

Спортал блиц 20.10.2017
Кошаркашки клуб Партизан од петка и званично има новог председника... На место првог човека тима из Хумске сео је Остоја Мијаиловић. Фото: А. Димитријевић / РАС Србија Остоја Мијаиловић Пре неколико дана, после Скупштине… »
Остоја Мијаиловић нови председник КК Партизан

Остоја Мијаиловић нови председник КК Партизан

Бета 20.10.2017
Привредник из Чачка Остоја Мијаиловић изабран је данас за новог председника Кошаркашког клуба Партизан. На данашњој Скупштини клуба изабрано је и 17 од 19 чланова Управног одбора. Управни одбор чине председник Мијаловић… »
Партизан званично има председника, УО некомплетан са познатим именима

Партизан званично има председника, УО некомплетан са познатим именима

Спортске.нет 20.10.2017
Остоја Мијаиловић и званично председник Партизана, али УО није комплетан. Позната имена у врху клуба. Партизан је данас и званично добио руководство, мада састав Управног одбора још није комплетиран. Остоја Мијаиловић је потврђен… »
Мијаиловић председник Партизана

Мијаиловић председник Партизана

Моззарт спорт 20.10.2017
За сада су позната следећа имена Управног одбора: Милан Искрин, Никола Лончар, Богдан Диклић, Марко Вјетровић, Вељко Одаловић, Веља Јојић, Небојша Ускоковић, Војислав Лазаревић, Небојша Иковић, Александар Михаиловић, Иван… »

Вести дана »