Повезане вести
"Сами сте себи нанели зло": Нобеловка усред Београда изазвала жучну расправу о Србима, Милошевићу и Путину
Блиц 24.10.2017
Србија је сама себи нанела зло и њени грађани морају да живе са истином да су сами себи нанели патњу, сматра нобеловка Херта Милер. Немачка књижевница, на трибини одржаној у Југословенском драмском позоришту у организацији… »
Иван Ивањи: Херта Милер је класична жртва немачких медија
Радио 021 24.10.2017
"Пре свега, ја сам један конзервативан, лепо васпитани господин који је желео џентлменски да се односи према једној дами, али "пуко" сам јер нисам могао више да слушам претеране глупости", рекао је писац Иван Ивањи о синоћњем… »
Писац Ивањи: Херта Милер је класична жртва немачких медија
РТС 24.10.2017
Пре свега, ја сам један конзервативан, лепо васпитани господин који је желео џентлменски да се односи према једној дами, али "пуко" сам јер нисам могао више да слушам претеране глупости, рекао је "Тањугу" наш цењени преводилац… »
Нобеловка Херта Милер: Србија је сама себи нанела зло
Радио 021 24.10.2017
Нобеловка и немачка књижевница Херта Милер сматра да грађани Србије морају да живе са истином да су сами себи нанели патњу. Милер, на трибини у Југословенском драмском позоришту под називом "Логика 29. фебруара", о експлозији… »
Вести дана »

Мали: Став Савета ЕУ о забрани увоза руског гаса катастрофалан за Србију
Данас пре 8 сатијош 2 повезане

Мушкарац електричним бициклом слетео с коловоза и умро: Ужас у Лазаревцу: Хитна могла само да констатује смрт
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

Временска прогноза за 21. октобар: Током дана облачно, увече краткотрајна киша
Мондо пре 5 минутајош 1 повезана

Трамп скептичан у погледу могућности да Украјина поврати окупиране територије
Данас пре 4 сатијош 1 повезана

Жељко Обрадовић о повреди Карлика Џонса: Не изгледа добро, али видећемо
Данас пре 5 сатијош 1 повезана