Povezane vesti

Siniša mihajlović: Navijači Lacija napali Anu Frank? Ko je Ana Frank?

Siniša mihajlović: Navijači Lacija napali Anu Frank? Ko je Ana Frank?

Hot sport 25.10.2017
Novi zemljotres potresa italijanski fudbal posle antisemitizma navijača Lacija koji su na dresove Rome kačili slike Ane Frank. Fudbalski savez Italije je zbog toga odlučio da deo Dnevnika Ane Frank čita pred po četak mečeva Serije A, a šta misli na… »
Neverovatno: Siniša Mihajlović šokirao Italiju: Ne znam ko je Ana Frank, izvinite, ne čitam novine

Neverovatno: Siniša Mihajlović šokirao Italiju: Ne znam ko je Ana Frank, izvinite, ne čitam novine

Sportal blic 25.10.2017
Nakon sramnog poteza navijača Lacija, koji su uradili stotine nalepnica na kojima je Ana Frank (jevrejska devojčica koja je u skrovištu, na tavanu, vodila dnevnik tokom Drugog svetskog rata, pre nego što su je nacisti pronašli i streljali) prikazana… »
Kako je Mihajlović šokirao Italijane?

Kako je Mihajlović šokirao Italijane?

Vesti online 25.10.2017
Nekadašnji selektor Srbije Siniša Mihajlović opet je šokirao Italijane. Ovaj put neznanjem. Upitan da prokomentariše novo prepucavanje navijače rimskih klubova, Rome i Lacija, trener "bikova" je priznao da ne zna ko je Ana Frank. - Navijači Lacija… »
Siniša Mihajlović: Izvinite, ne znam ko je bila Ana Frank

Siniša Mihajlović: Izvinite, ne znam ko je bila Ana Frank

Radio 021 25.10.2017
Srpski fudbalski trener, koji vodi italijanski klub Torino, Siniša Mihajlović izjavio je da ne zna ko je bila Ana Frank, nakon što su navijači Lacija koristili njen lik kao sredstvo za antisemitske uvrede. "Navijači Lacija su napali Anu Frank s… »

Vesti dana »