Povezane vesti
Dojče vele: Ukidanje gotovine u Srbiji nosi rizike, od toga bi profitirale samo banke
Nova ekonomija 26.10.2017
Premijerka Ana Brnabić najavila je da će tokom narednih meseci vlada nastojati da pokaže građanima sve prednosti bezgotovinskog plaćanja. Ali ukidanje novca za građane zapravo nosi razne rizike, dok profitiraju banke, prenosi Dojče vele (DW). Trenutno… »
Moj keš – moja sloboda
Dojče vele 26.10.2017
Premijerka Ana Brnabić najavila je da će tokom narednih meseci vlada nastojati da pokaže građanima sve prednosti bezgotovinskog plaćanja. Ali ukidanje novca za građane zapravo nosi razne rizike, dok profitiraju banke. Trenutno Ministarstvo finansija i… »
Vesti dana »
U Beogradu završen protest sudija, tužilaca i advokata koji se protive novim pravosudnim zakonima
Beta pre 34 minutajoš 39 povezanih
Slovačka spremna da prekine izvoz struje Ukrajini i ne učestvuje u zajmu EU ako ne dobije naftu
Serbian News Media pre 54 minutajoš 29 povezanih
Hladno i oblačno vreme u Srbiji sa slabim snegom i kišom, najava toplijeg i sunčanog vremena od nedelje
Naslovi.ai pre 2 satajoš 45 povezanih
Sesk fabregas će biti najbolji trener na svetu: U Juventusu ništa sem dresova ne valja, Komo poslao Staru damu u dom!
Hot sport pre 8 minutajoš 29 povezanih