Povezane vesti
Nezapamćena ludnica, pljuštali selfiji: Klinci opkolili Radu Manojlović na štandu Telegrafa! (FOTO)
Telegraf 26.10.2017
Rada Manojlović napravila je neviđeni bum na štandu portala Telegraf.rs na Sajmu medija. Drugog dana Sajma medija, koji se održava u Beogradu od 25-29. oktobra, štand Telegrafa posetila je i jedna od najatraktivnijih i najpopularnijih pevačica Rada… »
Lačni Franc kao novogodišnji poklon Beograđanima
Telegraf 26.10.2017
Publika će prvi put uživo moći da čuje stvari sa njihovog poslednjeg albuma "Svako dobro" Legendarni slovenački bend Lačni Franc održaće 22. decembra veliki koncert u beogradskom Domu omladine. Biće to novogodišnji poklon Zorana Predina i ekipe… »
Merima Njegomir na štandu Telegrafa: Moj put je bio veoma težak, za svaki uspeh sam se namučila, ali nikada ne bih menjala…
Telegraf 26.10.2017
Gost Telegrafa na Sajmu medija bila je i Merima Njegomir. I posle 45 godina na sceni Merima Njegomir ne namerava da stane, i kako kaže u intervjuu za Telegraf, i dalje radi 300 na sat i što je najvažnije, uživa u životu. Ovako to radi KRALJICA… »
Rođen sam pod srećnom zvezdom, ljudi me vole i ne daju mi da odem u penziju! Željko Bebek na štandu Telegrafa! (VIDEO)
Telegraf 26.10.2017
- Ne doživljavam sebe kao legendu, kao nečiju tvrdnju uz dokaze, ne - izjavio je Željko Bebek za Telegraf. Legendarni pevač Željko Bebek posetio je štand Telegrafa na trećem Sajmu medija i govorio o karijeri, pesmama, "Bijelom dugmetu", ali i o… »
Ovako to radi kraljica selfija: Neda Ukraden se slikala na štandu Telegrafa! (FOTO)
Telegraf 26.10.2017
Neda Ukraden posetila je štand portala Telegraf.rs na trećem Sajmu medija u Beogradu. Neda Ukraden poznata je kao kraljica selfija, kako je mnogi nazivaju, a budući da je danas posetila štand Telegrafa na trećem Sajmu medija, iskoristila je priliku… »
Vesti dana »
Svi u blokade: Studenti Filozofskog fakulteta u Novom Sadu okačili transparente
Danas pre 21 minutajoš 40 povezanih
Partizan se oglasio saopštenjem: Poznata budućnost Save Miloševića!
Hot sport pre 1 satjoš 33 povezane
Javni čas "za odbranu dostojanstva Jovine gimnazije u Novom Sadu": "Izvinjenje uputiti na pravu adresu" (VIDEO)
Insajder pre 22 minutajoš 21 povezana
Potpredsednik Srpske liste: Srbi na severu trpe torturu od takozvanih kosovskih specijalnih policijskih snaga
Euronews pre 1 satjoš 23 povezane