Повезане вести
Незапамћена лудница, пљуштали селфији: Клинци опколили Раду Манојловић на штанду Телеграфа! (ФОТО)
Телеграф 26.10.2017
Рада Манојловић направила је невиђени бум на штанду портала Телеграф.рс на Сајму медија. Другог дана Сајма медија, који се одржава у Београду од 25-29. октобра, штанд Телеграфа посетила је и једна од најатрактивнијих и… »
Лачни Франц као новогодишњи поклон Београђанима
Телеграф 26.10.2017
Публика ће први пут уживо моћи да чује ствари са њиховог последњег албума "Свако добро" Легендарни словеначки бенд Лачни Франц одржаће 22. децембра велики концерт у београдском Дому омладине. Биће то новогодишњи поклон Зорана… »
Рођен сам под срећном звездом, људи ме воле и не дају ми да одем у пензију! Жељко Бебек на штанду Телеграфа! (ВИДЕО)
Телеграф 26.10.2017
- Не доживљавам себе као легенду, као нечију тврдњу уз доказе, не - изјавио је Жељко Бебек за Телеграф. Легендарни певач Жељко Бебек посетио је штанд Телеграфа на трећем Сајму медија и говорио о каријери, песмама, "Бијелом… »
Мерима Његомир на штанду Телеграфа: Мој пут је био веома тежак, за сваки успех сам се намучила, али никада не бих мењала…
Телеграф 26.10.2017
Гост Телеграфа на Сајму медија била је и Мерима Његомир. И после 45 година на сцени Мерима Његомир не намерава да стане, и како каже у интервјуу за Телеграф, и даље ради 300 на сат и што је најважније, ужива у животу. Овако то… »
Овако то ради краљица селфија: Неда Украден се сликала на штанду Телеграфа! (ФОТО)
Телеграф 26.10.2017
Неда Украден посетила је штанд портала Телеграф.рс на трећем Сајму медија у Београду. Неда Украден позната је као краљица селфија, како је многи називају, а будући да је данас посетила штанд Телеграфа на трећем Сајму медија… »
Вести дана »
Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Мој Нови Сад пре 33 минутајош 22 повезане
Да ли влада несташица евра? Еуроневс Србија проверава каква је ситуација у мењачницама
Еуроневс пре 2 сатајош 10 повезаних
Епидемија глисти међу децом у Србији: Педијатар упозорава на нову пошаст поред мутант вируса! Ако је дете нервозније и не може да једе, сумњајте на паразите
Дневник пре 3 сатајош 3 повезане
Народна банка: Девизно тржиште потпуно стабилно, санкционисаћемо неодговорне
Недељник пре 29 минутајош 24 повезане