Повезане вести

Дара Бубамара у вези са 17 година млађим кошаркашем! (ФОТО)

Дара Бубамара у вези са 17 година млађим кошаркашем! (ФОТО)

Телеграф 27.10.2017
- Срећма сам и испуњена. Коначно имам мушкарца каквог сам желела - каже певачица. Од када се растала од мужа Милана Кесића, Дара Бубамара није хтела ни реч да проговори о свом емотивном животу! Тачније, константно је понављала… »
Занели се, па заборавили да их сви гледају: Ален Адемовић полизао жену у јавности - буквално (фото)

Занели се, па заборавили да их сви гледају: Ален Адемовић полизао жену у јавности - буквално (фото)

Телеграф 27.10.2017
Љубав између њих цвета, у браку је све под контролом, а пољупци "прште" и на јавним местима. Бата Спасојевић синоћ је у Београду по традицији одржао ревију на коју су дошле многе јавне личности, а међу првима фронтмен… »
Гоца Тржан правила секси селфије на штанду Телеграфа, а онда је стотину клинаца нагрнуло код нас и почела је озбиљна журка…

Гоца Тржан правила секси селфије на штанду Телеграфа, а онда је стотину клинаца нагрнуло код нас и почела је озбиљна журка…

Телеграф 27.10.2017
Штанд Телеграфа већ три дана најпосећенији је на Сајму медија, а данас се нама дружила и Гоца Тржан. Трећи по реду Сајам медија увелико траје, а наша екипа одлично се забваља са свим гостима који се друже са нама! Ален Азарић… »
Испаштао сам јер сам слушао друге људе, а не своје срце: Бане Мојићевић на штанду Телеграфа открио због чега се данас искрено…

Испаштао сам јер сам слушао друге људе, а не своје срце: Бане Мојићевић на штанду Телеграфа открио због чега се данас искрено…

Телеграф 27.10.2017
Први победник "Звезда Гранда" отворио је душу у разговору за наш портал. Ових дана штанд портала Телеграф.рс на Сајму медија посетио је велики број познатих личности. После Миње Суботе, Мериме Његомир, Милице Павловић, Раде… »

Вести дана »