Povezane vesti

Vučić: Laži su da je na Kosovu sve naše i da tamo nema ništa naše

Vučić: Laži su da je na Kosovu sve naše i da tamo nema ništa naše

RTS 29.10.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je zadovoljan što će se krenuti u unutrašnji dijalog o Kosovu, da se, kaže, oslobodimo naših mitova, "kao i laži da je sve na Kosovu naše, ali i laži da tamo nema ništa naše". Aleksandar Vučić… »
Dodik o Kataloniji: "To je nešto što su zakuvali nadobudni, a sve je počelo sa Kosovom"

Dodik o Kataloniji: "To je nešto što su zakuvali nadobudni, a sve je počelo sa Kosovom"

Blic 29.10.2017
Predsednik RS Milorad Dodik ocenio je da je proglašenje nezavisnosti Katalonije zanimljiv slučaj, od kojeg se neki tresu, i da takođe pokazuje nedoslednost međunarodne zajednice. On je, na konferenciji za štampu posle razgovora sa predsednikom Srbije… »
Vučić: Srbija ne učestvuje u stvaranju Vojske Kosova

Vučić: Srbija ne učestvuje u stvaranju Vojske Kosova

Danas 29.10.2017
"Srbija ne može da učestvuje u stvaranju kosovske vojske. Video sam kako su neki pokušali da nas ubede kako je to moguće. O tome razgovaraju predstavnici Srpske liste, ali ne vidim da je to moguće", rekao je Vučić. On je rekao da su ogromni… »
Dodik: Kao čovek zainteresovan sam da se po pitanju Katalonije održi mir

Dodik: Kao čovek zainteresovan sam da se po pitanju Katalonije održi mir

Novi magazin 29.10.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da je kao čovek zainteresovan da se u Španiji, po pitanju Katalonije održi mir. "Kao čovek sam zainteresovan da tamo bude mir", rekao je Dodik na zajedničkoj konferenciji za novinare posle… »

Vesti dana »