Povezane vesti
Vučić: Laži su da je na Kosovu sve naše i da tamo nema ništa naše
RTS 29.10.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je zadovoljan što će se krenuti u unutrašnji dijalog o Kosovu, da se, kaže, oslobodimo naših mitova, "kao i laži da je sve na Kosovu naše, ali i laži da tamo nema ništa naše". Aleksandar Vučić je, na… »
Dodik o Kataloniji: "To je nešto što su zakuvali nadobudni, a sve je počelo sa Kosovom"
Blic 29.10.2017
Predsednik RS Milorad Dodik ocenio je da je proglašenje nezavisnosti Katalonije zanimljiv slučaj, od kojeg se neki tresu, i da takođe pokazuje nedoslednost međunarodne zajednice. On je, na konferenciji za štampu posle razgovora sa predsednikom Srbije… »
Vučić: Srbija ne učestvuje u stvaranju Vojske Kosova
Danas 29.10.2017
"Srbija ne može da učestvuje u stvaranju kosovske vojske. Video sam kako su neki pokušali da nas ubede kako je to moguće. O tome razgovaraju predstavnici Srpske liste, ali ne vidim da je to moguće", rekao je Vučić. On je rekao da su ogromni pritisci na… »
Dodik: Kao čovek zainteresovan sam da se po pitanju Katalonije održi mir
Novi magazin 29.10.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da je kao čovek zainteresovan da se u Španiji, po pitanju Katalonije održi mir. "Kao čovek sam zainteresovan da tamo bude mir", rekao je Dodik na zajedničkoj konferenciji za novinare posle sastanka… »
Vesti dana »
Niški Filozofski: Odluka Ministarstva bez pravnog osnova, fakultet najavljuje pravne korake za osporavanje rešenja
Naissus info pre 18 minutajoš 28 povezanih
Šest razloga zašto će svetska kriza trajati duže od rata na Bliskom istoku
BBC News pre 2 satajoš 27 povezanih
NIS podneo OFAC-u zahtev za novu licencu za rad i nakon 17. aprila
Biznis.rs pre 28 minutajoš 19 povezanih
Tramp: Američka vojska ostaje oko Irana, upozoravam Teheran da ćemo pucati ako ne poštuje sporazum
Nedeljnik pre 4 satijoš 25 povezanih