Povezane vesti

Mišković: Osudite me, nemojte da mi narušavate zdravlje

Mišković: Osudite me, nemojte da mi narušavate zdravlje

Politika 30.10.2017
Odbrana traži da vlasniku „Delte” sudi osnovni sud. Odbijen predlog za razdvajanje postupka. „Ja moram da vam kažem da mogu da prekinem suđenje odlaskom kod lekara. Kako uđem u sud, ne osećam se dobro”. To je bilo prvo što je Miroslav… »
Suđenje Miškoviću ipak odloženo za 24. novembar

Suđenje Miškoviću ipak odloženo za 24. novembar

Dnevnik 30.10.2017
BEOGRAD: U Specijalnom sudu u Beogradu danas je za 24. novembar odložen početak ponovljenog suđenja vlasniku “Delta holdinga” Miroslavu Miškoviću, njegovom sinu Marku i ostalim optuženim za utaju poreza, kao i optuženima u slučaju oštećenja… »
Suđenje za utaju poreza Svi kažu da nisam kriv

Suđenje za utaju poreza Svi kažu da nisam kriv

Večernje novosti 30.10.2017
Odloženo suđenje Miroslavu Miškoviću, vlasniku "Delte". Postupak nije razdvojen od optuženih u slučaju FAM. MOLIM sud i tužilaštvo da ne prave više štetu Srbiji, već je napravljena. A sve ide ka tome da bude još veća. Zašto ne poštujete… »
Mišković: Osudite me odmah, da ne gubim zdravlje

Mišković: Osudite me odmah, da ne gubim zdravlje

Danas 30.10.2017
Veće Specijalnog suda danas je odbacilo predlog odbrane da se razdvoji sudski postupak i da se ubuduće odvojeno sudi biznismenu Miroslavu Miškoviću, njegovom sinu Marku i još troje optuženih za utaju poreza. Njima će i u ponovljenom postupku koje… »
Mišković tužilaštvu: Odustanite, štetite državi

Mišković tužilaštvu: Odustanite, štetite državi

Mondo 30.10.2017
Pred sudskim većem Specijalnog suda danas nije počelo ponovljeno suđenje Miroslavu Miškoviću i njegovom sinu Marku, optuženim za utaju poreza. Mišković pozvao tužilaštvo da odustane. Suđenje Miškoviću ipak odloženo za 24. novembar. Foto… »
Mišković: Ako morate osudite me, samo mi ne narušavajte zdravlje

Mišković: Ako morate osudite me, samo mi ne narušavajte zdravlje

Blic 30.10.2017
Pred formalan početak ponovljenog suđenja vlasniku "Delta holdinga" Miroslavu Miškoviću i njegovom sinu Marku zbog sumnje da su utajili porez po odbitku od kapitalnog dobitka iz poslovanja putarskih preduzeća, kao i optužzenima za oštećenje… »
Nije počelo ponovljeno suđenje Miškoviću

Nije počelo ponovljeno suđenje Miškoviću

Novi magazin 30.10.2017
U Specijalno sudu danas nije počelo ponovljeno suđenje vlasniku "Delat holdinga" Miroslavu Miškoviću po tužbi za pomaganje u utaji poreza. Sudsko veće odlučilo je da je neophodno izjašnjavanje Apelacionog suda u vezi sa žalbom advokata optuženih… »
Ponavlja se suđenje za putarska preduzeća: Miroslav i Marko Mišković stigli u Specijalni sud

Ponavlja se suđenje za putarska preduzeća: Miroslav i Marko Mišković stigli u Specijalni sud

Kurir 30.10.2017
BEOGRAD - Vlasnik "Delta holdinga" Miroslav Mišković i njegov sin Marko stigli su u Specijalni sud gde danas treba da im počne ponovljeno suđenje zbog optužbi da su utajili porez po odbitku od kapitalnog dobitka iz poslovanja putarskih preduzeća… »
Danas počinje ponovljeno suđenje Miškoviću

Danas počinje ponovljeno suđenje Miškoviću

Gde investirati 30.10.2017
Ponovljeno suđenje biznismenu i vlasniku Delta holdinga Miroslavu Miškoviću, kome se sudi za pomaganje u poreskoj utaji, počeće danas pred posebnim odeljenjem Višeg suda za organizovani kriminal u Beogradu. Ročište je zakazano za 30. i 31… »
Miškovići opet na sudu: Danas počinje novi postupak protiv oca Miroslava i sina Marka za utaju poreza

Miškovići opet na sudu: Danas počinje novi postupak protiv oca Miroslava i sina Marka za utaju poreza

Blic 30.10.2017
Ponovljeno suđenje vlasniku „Delta holdinga“ Miroslavu Miškoviću i njegovom sinu Marku zbog sumnje da su utajili porez po odbitku od kapitalnog dobitka iz poslovanja putarskih preduzeća treba da počne danas pred Specijalnim sudom u Beogradu. Zbog… »

Vesti dana »