Повезане вести
Мишковић: Осудите ме, немојте да ми нарушавате здравље
Политика 30.10.2017
Одбрана тражи да власнику „Делте” суди основни суд. Одбијен предлог за раздвајање поступка. „Ја морам да вам кажем да могу да прекинем суђење одласком код лекара. Како уђем у суд, не осећам се добро”. То је било прво што је… »
Суђење Мишковићу ипак одложено за 24. новембар
Дневник 30.10.2017
БЕОГРАД: У Специјалном суду у Београду данас је за 24. новембар одложен почетак поновљеног суђења власнику “Делта холдинга” Мирославу Мишковићу, његовом сину Марку и осталим оптуженим за утају пореза, као и оптуженима у… »
Суђење за утају пореза Сви кажу да нисам крив
Вечерње новости 30.10.2017
Одложено суђење Мирославу Мишковићу, власнику "Делте". Поступак није раздвојен од оптужених у случају ФАМ. МОЛИМ суд и тужилаштво да не праве више штету Србији, већ је направљена. А све иде ка томе да буде још већа. Зашто не… »
Мишковић: Осудите ме одмах, да не губим здравље
Данас 30.10.2017
Веће Специјалног суда данас је одбацило предлог одбране да се раздвоји судски поступак и да се убудуће одвојено суди бизнисмену Мирославу Мишковићу, његовом сину Марку и још троје оптужених за утају пореза. Њима ће и у… »
Мишковић тужилаштву: Одустаните, штетите држави
Мондо 30.10.2017
Пред судским већем Специјалног суда данас није почело поновљено суђење Мирославу Мишковићу и његовом сину Марку, оптуженим за утају пореза. Мишковић позвао тужилаштво да одустане. Суђење Мишковићу ипак одложено за 24… »
Мишковић: Ако морате осудите ме, само ми не нарушавајте здравље
Блиц 30.10.2017
Пред формалан почетак поновљеног суђења власнику "Делта холдинга" Мирославу Мишковићу и његовом сину Марку због сумње да су утајили порез по одбитку од капиталног добитка из пословања путарских предузећа, као и оптужзенима… »
Није почело поновљено суђење Мишковићу
Нови магазин 30.10.2017
У Специјално суду данас није почело поновљено суђење власнику "Делат холдинга" Мирославу Мишковићу по тужби за помагање у утаји пореза. Судско веће одлучило је да је неопходно изјашњавање Апелационог суда у вези са жалбом… »
Понавља се суђење за путарска предузећа: Мирослав и Марко Мишковић стигли у Специјални суд
Курир 30.10.2017
БЕОГРАД - Власник "Делта холдинга" Мирослав Мишковић и његов син Марко стигли су у Специјални суд где данас треба да им почне поновљено суђење због оптужби да су утајили порез по одбитку од капиталног добитка из пословања… »
Данас почиње поновљено суђење Мишковићу
Где инвестирати 30.10.2017
Поновљено суђење бизнисмену и власнику Делта холдинга Мирославу Мишковићу, коме се суди за помагање у пореској утаји, почеће данас пред посебним одељењем Вишег суда за организовани криминал у Београду. Рочиште је заказано за… »
Мишковићи опет на суду: Данас почиње нови поступак против оца Мирослава и сина Марка за утају пореза
Блиц 30.10.2017
Поновљено суђење власнику „Делта холдинга“ Мирославу Мишковићу и његовом сину Марку због сумње да су утајили порез по одбитку од капиталног добитка из пословања путарских предузећа треба да почне данас пред Специјалним судом… »
Вести дана »
Коначно врхунски Богдановић - капитен Србије бројао до 21 у слављу Клиперса
РТС пре 1 сатјош 19 повезаних
Наставља се увиђај код Суботице Пилот повређен приликом пада спортског авиона је у стабилном стању
Дневник пре 8 минутајош 7 повезаних