Povezane vesti
Gazio Knez mihajlovom Vladan S. o nesreći: Bio sam pijan, ne sećam se udesa
Večernje novosti 30.10.2017
"Fordom" uleteo u pešačku zonu u centru prestonice, pritom povredivši Draganu S., radnicu kafića. Određen mu je pritvor do 30 dana. "NE sećam se da sam vozio kroz Zmaj Jovinu i Knez Mihailovu, niti da sam uradio sve ono što mi se stavlja na teret… »
"Imao sam prekid filma": Pomahnitali vozač uništio kafić i umalo pregazio devojku, a pred tužiocem nema šta da kaže
Blic 30.10.2017
Prvi osnovi sud u Beogradu odredio je danas na predlog tužilaštva, pritvor do 30 dana Vladimiru Simonoviću (31) koji je u subotu u ranim jutarnjim satima automobilom uleteo u pešačku zonu u Zmaj Jovinoj ulici u Beogradu, razneo baštu kafića i… »
Određen pritvor do 30 dana pomahnitalom vozaču
Dnevnik 30.10.2017
BEOGRAD: Prvi osnovi sud u Beogradu odredio je danas, na predlog tužilaštva, pritvor do 30 dana Vladimiru S. koji je u subotu u ranim jutarnjim časovima automobilom uleteo u pešačku zonu u Zmaj Jovinoj ulici u Beogradu, razneo baštu kafića i… »
Progovorio vozač koji je divljao knez mihailovom: Mnogo sam popio! Policija ispituje i tuču u klubu
Kurir 30.10.2017
"Ne sećam se ničega. Mnogo sam popio", rekao je kratko policajcima Vlada S. (31), mladić koji je juče ujutru automobilom uleteo u pešačku zonu u Zmaj Jovinoj ulici u Beogradu, pokosio sav inventar kafića i povredio Draganu S. (21), higijeničarku… »
Kolima gazio po centru Beograda: Pijani vozač iz Kneza danas na saslušanju!
Kurir 30.10.2017
BEOGRAD - Vlada S. (31), koji je u subotu ujutro kolima uleteo u Zmaj Jovinu i Knez Mihailovu ulicu u centru Beograda i pregazio Draganu S. (21), trebalo bi da danas bude saslušan u Prvom osnovnom tužilaštvu, saznaje Kurir. Podsetimo, mladić je nakon… »
Evo zašto je vozač forda divljao knez mihailovom: Otkriveno šta se desilo pre nego što je počeo da gazi pešačkom zonom i…
Kurir 30.10.2017
Vladan S. (31) iz Koteža, koji je divljački vozio kroz pešačku zonu u Zmaj Jovinoj ulici, i umalo kolima ubio Draganu S. (21) danas će biti izveden pred sudiju. Jezivom činu prethodila je tuča, posle koje je Vladan seo u "ford" i pokušao da juri… »
Bahati vozač zanemeo u policiji
Večernje novosti 29.10.2017
U ponedeljak saslušanje Vlade S., koji je u subotu kolima uleteo u kafić u centru Beograda. Vozio pijan. Tereti se za teško delo protiv opšte sigurnosti. VLADA S. (31) koji je u subotu ujutro, nešto pre sedam časova, svojim "fordom" izazvao težak… »
Vesti dana »
Napad na inspektore u Aranđelovcu tokom kontrole neregistrovanog doma za stare
Danas pre 8 minutajoš 1 povezana
Željko Obradović najavio duel sa Monakom: Oni koji nisu igrali u Bolonji treba da pomognu ekipi
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Glumci pozorišta u Beogradu, Novom Sadu, Somboru i Zrenjaninu stupaju u sedmodnevni štrajk
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Žika Jakšić plače na svom rođendanu! Pavlina Radovanović mu je došla kao specijalan gost, a njega slomile emocije
Blic pre 1 satjoš 2 povezane