Повезане вести
Чукин јунак: Милојевић: Очево присуство на трибинама дало ми подстрек
Спортал блиц 30.10.2017
Фудбалери Чукаричког су после великог преокрета у последњих пет минута 15. кола Суперлиге дошли до победе против Вождовца (2:1). Јунак је Немања Милојевић, син Звездиног тренер Владана, који је мрежу "змајева" погодио у… »
Немања Милојевић: Нисмо престали да верујемо у победу
Хот спорт 30.10.2017
Фудбалер Чукаричког Немања Милојевић рекао је данас да је његова екипа ишчекивала и веровала у победу против Вождовца, иако је на полувремену имала гол заостатка, као и да се осећа феноменално после свог првог суперлигашког… »
"Понижавају ме, куде... Фалиће им Ненад Лалатовић"
Мондо 30.10.2017
"Други кад нешто ураде хвале их на сва уста, а мене не", каже тренер Чукаричког. Фото: МН Пресс Узбудљиво је било у недељу увече на Бановом брду. Фудбалери Чукаричког губили су у градском дербију против Вождовца до 86. минута… »
Немања Милојевић: Ишчекивали смо победу
Бета 30.10.2017
Фудбалер Чукаричког Немања Милојевић рекао је данас да је његова екипа ишчекивала и веровала у победу против Вождовца, иако је на полувремену имала гол заостатка, као и да се осећа феноменално после свог првог суперлигашког… »
Немања Милојевић: Веровали смо, татино присуство подстрек
Вести онлине 30.10.2017
Млади фудбалер Чукаричког Немања Милојевић, стрелац гола у 90+3. минуту против Вождовца за победу 2:1, изјавио је да је на тај начин екипа награђена за веру у тријумф. - Ово је за мене ветар у леђа да радим више и јаче… »
Лала превазишао самог себе: Тренер Чукаричког ‘полудео’ после победоносног гола, улетео на терен (видео)
Хот спорт 30.10.2017
Стратег Брђана, Ненад Лалатовић, важи за једног од најексцентричнијих тренера у Суперлиги. То је још једном показао јуче током завршнице дуела са Вождовцем. После великог преокрета је Чукарички успео да победи у ‘малом градском… »
Ово се у Суперлиги још није десило, два гола из корнера у истом колу!
Спортске.нет 30.10.2017
Спаваш ли мирно, Пикси? Када је фудбалер Војводине Дамир Којашевић у суботу постигао спектакуларан гол из корнера на Бањици против Рада (3:0), мислили смо да ћемо на нешто слично дуго морати да чекамо. Али, већ у недељу, још… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 1 сатјош 1 повезана
Укида се ово стајалиште у Београду Измене трају све до фебруара, ево шта је са линијама јавног превоза
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 5 сатијош 3 повезане