Povezane vesti
Čukin junak: Milojević: Očevo prisustvo na tribinama dalo mi podstrek
Sportal blic 30.10.2017
Fudbaleri Čukaričkog su posle velikog preokreta u poslednjih pet minuta 15. kola Superlige došli do pobede protiv Voždovca (2:1). Junak je Nemanja Milojević, sin Zvezdinog trener Vladana, koji je mrežu "zmajeva" pogodio u sudijskoj nadoknadi. Foto… »
Nemanja Milojević: Nismo prestali da verujemo u pobedu
Hot sport 30.10.2017
Fudbaler Čukaričkog Nemanja Milojević rekao je danas da je njegova ekipa iščekivala i verovala u pobedu protiv Voždovca, iako je na poluvremenu imala gol zaostatka, kao i da se oseća fenomenalno posle svog prvog superligaškog gola. – (Miroslav) Bogosavac… »
"Ponižavaju me, kude... Faliće im Nenad Lalatović"
Mondo 30.10.2017
"Drugi kad nešto urade hvale ih na sva usta, a mene ne", kaže trener Čukaričkog. Foto: MN Press Uzbudljivo je bilo u nedelju uveče na Banovom brdu. Fudbaleri Čukaričkog gubili su u gradskom derbiju protiv Voždovca do 86. minuta. Potom je kapiten, Nikola… »
Nemanja Milojević: Iščekivali smo pobedu
Beta 30.10.2017
Fudbaler Čukaričkog Nemanja Milojević rekao je danas da je njegova ekipa iščekivala i verovala u pobedu protiv Voždovca, iako je na poluvremenu imala gol zaostatka, kao i da se oseća fenomenalno posle svog prvog superligaškog gola. "(Miroslav) Bogosavac… »
Nemanja Milojević: Verovali smo, tatino prisustvo podstrek
Vesti online 30.10.2017
Mladi fudbaler Čukaričkog Nemanja Milojević, strelac gola u 90+3. minutu protiv Voždovca za pobedu 2:1, izjavio je da je na taj način ekipa nagrađena za veru u trijumf. - Ovo je za mene vetar u leđa da radim više i jače. Fenomenalno se osećam posle… »
Lala prevazišao samog sebe: Trener Čukaričkog ‘poludeo’ posle pobedonosnog gola, uleteo na teren (video)
Hot sport 30.10.2017
Strateg Brđana, Nenad Lalatović, važi za jednog od najekscentričnijih trenera u Superligi. To je još jednom pokazao juče tokom završnice duela sa Voždovcem. Posle velikog preokreta je Čukarički uspeo da pobedi u ‘malom gradskom derbiju’. Do 85. minuta je… »
Ovo se u Superligi još nije desilo, dva gola iz kornera u istom kolu!
Sportske.net 30.10.2017
Spavaš li mirno, Piksi? Kada je fudbaler Vojvodine Damir Kojašević u subotu postigao spektakularan gol iz kornera na Banjici protiv Rada (3:0), mislili smo da ćemo na nešto slično dugo morati da čekamo. Ali, već u nedelju, još jedna majstorija iz… »
Vesti dana »

Bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi počeo odsluženje petogodišnje zatvorske kazne
Nedeljnik pre 32 minutajoš 34 povezane

Poljska upozorila Putina da ne prelazi njen vazdušni prostor zbog sastanka sa Trampom
RTV pre 1 satjoš 32 povezane

Veliki školski čas u kragujevačkim Šumaricama na godišnjicu streljanja đaka i profesora
Novi magazin pre 1 satjoš 16 povezanih