Povezane vesti
"Čim vidim putnika znam s Kim imam posla": Šta je sve doživela kondukterka u noćnom prevozu
Blic 30.10.2017
Svakome može da se dogodi da nema novca za kartu, ali bezobrazluk nikad nije prolazio kod mene, kaže Biljana Spasić, koja četiri godine iz noći u noć radi sa najrazličitijim putnicima u autobusu na noćnim linijama. Posao konduktera u noćnom prevozu… »
A ovako to izgleda iz ugla bus plus kontrole Kondukterka iz Beograda otkrila sa kakvim se putnicima susreće: Noću sam se svega…
Kurir 30.10.2017
BEOGRAD - Posao konduktera u noćnom prevozu nimalo nije lak, posebno vikendom kada se mladi vraćaju iz noćnog izlaska. A među kondukterima radi i nekoliko njihovih koleginica. Biljana Spasić ovaj posao radi četiri godine. Prethodno je imala agenciju za… »
Vesti dana »

Obeleženo devet meseci od pada nadstrešnice: U više gradova Srbije komemorativne šetnje i performansi (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Novopazarski sud ukinuo pritvor osmorici učesnika incidenta ispred DUNP
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Profesor ustavnog prava: Po sili zakona, Dodik od danas nije predsednik Republike Srpske
Danas pre 3 satajoš 4 povezane

„To nije bila tragedija, to je bio zločin“: Novosađani u kampusu obeležavaju devet meseci od pada nadstrešnice
Danas pre 2 satajoš 1 povezana