Povezane vesti
Mira Škorić o selfi maniji: Bosanac je za mene fenomen! Ako on može da bude najveća zvezda na Instagramu, onda ću i ja…
Telegraf 30.10.2017
Pošto sam ja zaista neuka i nisam moderna pevačica koja pravi selfije, samoinicijativno sam okačila sliku i Milica se jako naljutila - rekla je Mira Škorić u intervjuu za Telegraf, koja je nedavno bila u žiži javnosti zbog fotografije sa ćerkom… »
Dosta je živela na mojoj slavi: Evo šta je Karleuša rekla o suđenju sa Cecom (video)
Telegraf 30.10.2017
Jelena Karleuša je danas prokomentarisala suđenje sa Cecom. Sukob između Cece Ražnatović i Jelene Karleuše se nastavlja, i Karleuša je danas na snimanju "Zvezda Granda" ponovo potkačila veliku rivalku. Nekad smo bile jedno, a Ceca me nije pozvala… »
Tijana Dapčević bi u TLZP-u želela da vidi Mariju Šerifović, a kad čujete koga bi joj dala da imitira i vi ćete biti…
Telegraf 30.10.2017
Među brojnim gostima koji su posetili štand Telegrafa na trećem Sajmu medija bila je i Tijana Dapčević, koja učestvuje u aktuelnoj sezoni šoua "Tvoje lice zvuči poznato" Tijana Dapčević iz nedelje u nedelju zasmejava sve koji prate šou… »
Vesti dana »
U iščekivanju razgovora Moskva tvrdi pazar: Hoće li Tramp popustiti, a Putin dobiti ono što želi?
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Evo koliko godina robije preti ženi koja je ljubavniku prosula kiselinu po genitalijama: Muškarac umro posle mesec dana borbe, ona danas uhapšena
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
„Postoje samo dva pola – muški i ženski“: SAD obustavile izdavanje pasoše sa oznakom X
Danas pre 10 satijoš 1 povezana