Povezane vesti
Mira Škorić o selfi maniji: Bosanac je za mene fenomen! Ako on može da bude najveća zvezda na Instagramu, onda ću i ja…
Telegraf 30.10.2017
Pošto sam ja zaista neuka i nisam moderna pevačica koja pravi selfije, samoinicijativno sam okačila sliku i Milica se jako naljutila - rekla je Mira Škorić u intervjuu za Telegraf, koja je nedavno bila u žiži javnosti zbog fotografije sa ćerkom. Mira… »
Dosta je živela na mojoj slavi: Evo šta je Karleuša rekla o suđenju sa Cecom (video)
Telegraf 30.10.2017
Jelena Karleuša je danas prokomentarisala suđenje sa Cecom. Sukob između Cece Ražnatović i Jelene Karleuše se nastavlja, i Karleuša je danas na snimanju "Zvezda Granda" ponovo potkačila veliku rivalku. Nekad smo bile jedno, a Ceca me nije pozvala ni kad… »
Tijana Dapčević bi u TLZP-u želela da vidi Mariju Šerifović, a kad čujete koga bi joj dala da imitira i vi ćete biti…
Telegraf 30.10.2017
Među brojnim gostima koji su posetili štand Telegrafa na trećem Sajmu medija bila je i Tijana Dapčević, koja učestvuje u aktuelnoj sezoni šoua "Tvoje lice zvuči poznato" Tijana Dapčević iz nedelje u nedelju zasmejava sve koji prate šou humanitarnog… »
Vesti dana »
Prijava za upis bespravnih objekata do 24. oktobra uz opravdanje za kašnjenje
RTV pre 1 satjoš 36 povezanih
Pojačana kontrola saobraćaja na putevima PU Leskovac narednih sedam dana
Jugmedia pre 41 minutajoš 25 povezanih
Dodikov kandidat definitivni pobednik izbora za predsednika Republike Srpske
BBC News pre 2 satajoš 19 povezanih