Повезане вести

Амер пред Звезду: Такву атмосферу доживите једном у животу

Амер пред Звезду: Такву атмосферу доживите једном у животу

Вести онлине 31.10.2017
Пред дуел са Црвеном звездом у Арени (четвртак, 18 часова), Американац из Бамберга Брејс Тејлор присетио се атмосфере коју праве "делије" у Београду. - Наша следећа утакмица је у Београду. Тамо имамо прилику да играмо у атмосфери… »
Брајс Тејлор о Звезди, Партизану, навијачима, повратку Луке Митровића у Београд, „звери“ Дорелу Рајту...

Брајс Тејлор о Звезди, Партизану, навијачима, повратку Луке Митровића у Београд, „звери“ Дорелу Рајту...

Моззарт спорт 31.10.2017
Веома интерсантан блог кошаркаша Бросе Бамберга за сајт Евролиге. Наредни противник Црвене звезде у Евролиги биће Бросе Бамберг, 2. новембра. Зато је посебно интересантан блог играча из екипе Андрее Тринкијерија - Брајса Тејлора… »
Нови звездин изазов у Евролиги: Алимпијевић за Блицспорт: Бамберг има мане

Нови звездин изазов у Евролиги: Алимпијевић за Блицспорт: Бамберг има мане

Спортал блиц 31.10.2017
Црвена звезда је у шестој брзини прегазила МЗТ у 6. колу АБА лиге (112:73) и направила сјајну увертиру за још један спектакл у Евролиги. У четвртак од 18 сати шампион Србије и регионалног такмичења угостиће Бамберг у Арени… »
Улази у ритам: Звездин "Американац" Јовановић: Атмосфера је врхунска, све је подређено тиму и победама

Улази у ритам: Звездин "Американац" Јовановић: Атмосфера је врхунска, све је подређено тиму и победама

Спортал блиц 31.10.2017
Никола Јовановић, центар Црвене звезде, у победи свог тима над МЗТ-ом (112:73) у 6. колу АБА лиге, забележио је 11 поена. Фото: А. Димитријевић / РАС Србија Никола Јовановић Млади играч је задовољан пруженом партијом против… »
Радичевић: Опустио сам се, у претходним мечевима сам себи створио притисак

Радичевић: Опустио сам се, у претходним мечевима сам себи створио притисак

Спортал блиц 30.10.2017
Кошаркаши Црвене звезде су се тријумфом над МЗТ-ом (112:73) у шестом колу АБА лиге вратили на победнички колосек у овом такмичењу. У убедљивом слављу црвено-белих истакао се Никола Радичевић. Фото: Александар Димитријевић /… »
Лоше вести за: Црвено-беле Алимпијевић: Антић не игра против Бамберга

Лоше вести за: Црвено-беле Алимпијевић: Антић не игра против Бамберга

Спортал блиц 30.10.2017
Кошаркаши Црвене звезде су против МЗТ-а остварили најубељивију победу ове сезоне (112:73). Тако су на најбољи начин најавили евролигашки окршај против Бамберга (четвртак, 18 сати) у ком неће играти Перо Антић. Фото: Александар… »

Вести дана »