Povezane vesti
Prosinečki: "Neću biti selektor Srbije"
Sportske.net 31.10.2017
Bivši trener fudbalskog kluba Crvena zvezda Robert Prosinečki oglasio se povodom spekulacija da bi mogao da nasledi Slavoljuba Muslina. Bivši reprezentativac Jugoslavije i Hrvatske govorio je za "Večernji list" o spekulacijama koje su se prethodnih… »
Prosinečki: Neću na klupu Srbije, dosta mi je Balkana!
Sportski žurnal 31.10.2017
Nekadašnji fudbaler i trener Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je da ga niko nije zvao iz Beograda i ponudio mesto selektora Srbije, ali i da jeste ne bi prihvatio jer mu je dosta Balkana. - Neću biti selektor Srbije, dosta mi je rada na ovim… »
Otklonio dileme: Prosinečki progovorio o šansama da preuzime klupu Srbije!
Hot sport 31.10.2017
Nedugo posle saznanja da Slavoljub Muslin više nije selektor „Orlova“, počelo se sa licitacijom oko njegovog naslednika a jedno od imena koje je isplivalo na površinu bilo je ime Roberta Prosinečkog. Bivši trener Crvene zvezde i doskorašnji… »
Prosinečki: Srbija? Ne, hvala, dosta mi je...
Mondo 31.10.2017
Bivši trener Crvene zvezde demantovao da će sesti na klupu "orlova" uz komentar da ga posao na ovim prostorima više ne zanima. Foto: MN Press Robert Prosinečki, koji je nedavno napustio klupu Azerbejdžana, a čim je reprezentacija Srbije ostala bez… »
Prosinečki demantuje: Neću doći na klupu Srbije!
Večernje novosti 31.10.2017
Čim se pojavi neko prazno mesto u Beogradu ili Zagrebu mene mediji uvek izvuku. Umoran sam od tih priča, ne želim da radim na ovim prostorima - jasan je Robert. Juče su hrvatski mediji pustili informaciju da će Robert Prosinečki zameniti Slavoljuba… »
Prosinečki: Završio sam sa Balkanom! Klupa Srbije bila bi preveliki pritisak
Mozzart sport 31.10.2017
„Niko me nije zvao, sve je to nestvarno. Želim da radim u nekom evropskom klubu“, poručio legendarni Robi. Možda je postojala ideja kod pojedinih čelnika FSS, ali Robert Prosinečki trenutno sebe ne vidi kao selektora Srbije na Mundijalu u Rusiji… »
Vesti dana »
Policija odguruje poslanike sa zadnjeg ulaza u zgradu suda i tužilaštva u Novom Sadu
Beta pre 5 minutajoš 24 povezane
"Isuse, ovo je divlje!" Oglasio se Majk DŽejms posle Zvezdinog čuda na Marakani
Večernje novosti pre 6 minutajoš 16 povezanih
Ukrajina: Veliki ruski napad na energetsku infrastrukturu zemlje
Novi magazin pre 1 satjoš 12 povezanih
Ivan Guteša posle Štutgarta: Snovi se ostvaruju u Zvezdi (VIDEO)
Sport klub pre 34 minutajoš 12 povezanih
Žena pobednika "montesonga" bila je Viktorijin anđeo u 40.: godini izgleda nerealno, a kad se skine padaju vilice
Blic pre 6 minutajoš 11 povezanih