Povezane vesti
"Srpska odbrana od NATO izučava se širom sveta"
RTV 01.11.2017
BEOGRAD - "Više nije tajna da se srpska vojna doktrina, sposobnost i podvizi u odbrani Savezne republike Jugoslavije od bombardovanja snaga NATO alijanse 1999. izučavaju u celom svetu, pa čak i u jedinicama NATO", izjavio je haški osuđenik general u… »
Lazarević o tome da ko ga je zvao da predaje na Vojnoj akademiji i da li je činovnik aktuelne vlasti
Blic 01.11.2017
Haški osuđenik i general u penziji Vladmir Lazarević demantovao je da je na Vojnoj akademiji imenovan za predavača i ukazao da nije "ničiji činovnik", nego da je prihvatio poziv rukovodstva Vojne akademije da prenese svoja iskustva u odbrani zemlje… »
Lazarević: Ne predajem na Vojnoj akademiji
Mondo 01.11.2017
Posle prašine koja se digla zbog vesti da će haški osuđenik da predaje kadetima, oglasio se sam akter priče, general u penziji Vladimir Lazarević, koji negira da je imenovan za predavača na Vojnoj akademiji. Foto: Screenshot/youtube Lazarević je objasnio… »
General Lazarević: Nisam imenovan za predavača na Vojnoj akademiji
Kurir 01.11.2017
BEOGRAD - General u penziji Vladimir Lazarević negirao je da je imenovan za predavača na Vojnoj akademiji i objasnio da je pozvan da održi jedno predavanje i prenese iskustva u odbrani države, navodeći da je govorio o herojstvu srpskih vojnika u odbrani… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 23 minutajoš 65 povezanih

„Delije“ kipte od besa: Kakav je ovo kriminal od 107 poena, trebaće nam tonu živaca!
Hot sport pre 34 minutajoš 38 povezanih

Izrael odbacio rezoluciju Generalne skupštine UN koja podržava priznanje palestinske države
Novi magazin pre 3 satajoš 22 povezane