Povezane vesti
Kežman: Odbio sam Muslinove kombinacije!
Mozzart sport 02.11.2017
"Očigledno gospodin Muslin zna za drugačije relacije u odnosima sa fudbalerima i njihovim menadžerskim agencijama", poručuje menadžer Sergeja Milinkovića Savića. Možda je nekome delovalo da se stišala bura oko smene Slavoljuba Muslina sa kormila… »
Kežman: Odbio sam Muslinove ponude za "saradnju"
Dnevnik 02.11.2017
BEOGRAD: Nekadašnji fudbalski reprezentativac Mateja Kežman, koji je u poslednje vreme u žiži javnosti kao menadžer Sergeja Milinkovića-Savića, uputio je otvoreno pismo javnosti u kojem ističe da je odbio ponudu bivšeg selektora Slavoljuba Muslina za… »
Krenuo ‘prljav veš’: Kežman opleo po Muslinu i njegovim ‘kombinacijama preko trećih lica’!
Hot sport 02.11.2017
Dobili smo novo poglavlje u slučaju smene selektora Srbije Slavoljuba Muslina i problemu oko nepozivanja u nacionalni tim Sergeja Milinković-Savića. Njega je otvorio menadžer srpskog igrača, Mateja Kežman, koji je osuo paljbu po bivšem selektoru nazvavši… »
Kežman: Nisam imao učešća u smeni Muslina
Novi magazin 02.11.2017
Bivši fudbaler i sadašnji menadžer Sergeja Milinković-Savića, Mateja Kežman izjavio je da nije učestvovao u smenjivanju doskorašnjeg selektora reprezentacije Srbije Slavoljuba Muslina. On je u izjavi dostavljenoj medijima demantovao da je na Muslina… »
Kežman: Odbio sam Muslinove "kombinacije"
Mondo 02.11.2017
Na tvrdnje i optužbe dosadašnjeg selektora Srbije Slavoljuba Muslina, reagovao je Mateja Kežman, bivši reprezentativac i sadašnji menadžer Sergeja Milinkovića-Savića. Slavoljub Muslin je bivši, ali će o njegovom odlasku sa mesta selektora reprezentacije… »
Oštar odgovor bivšem selektoru: Kežman: Odbio sam Muslinove ponude za "kombinacije"
Sportal blic 02.11.2017
Mateja Kežman, naš nekadašnji golgeter a sada fudbalski menadžer, koji se stara i za karijeru Sergeja Milinković-Savića, odlučio je da se saopštenjem za javnost obrati povodom pojedinih reči dosadašnjeg selektora naše reprezentacije, Slavoljuba Muslina… »
Vesti dana »

Ekskluzivno za Politiku - Pešić: Ne pogađaju me kritike onih do kojih mi nije stalo
Sportski žurnal pre 21 minutajoš 22 povezane

Sinančević nije uspeo da se plasira u finale na Svetskom prvenstvu, izmaklo za 21 centimentar: Nije bio moj dan, očekivao sam mnogo više
Dnevnik pre 22 minutajoš 18 povezanih

(Video) Zemljotres razorne jačine pogodio Rusiju! Proglašena opasnost, stanovništvo evakuisano preti im cunami
Dnevnik pre 36 minutajoš 12 povezanih