Повезане вести
Кежман: Одбио сам Муслинове комбинације!
Моззарт спорт 02.11.2017
"Очигледно господин Муслин зна за другачије релације у односима са фудбалерима и њиховим менаџерским агенцијама", поручује менаџер Сергеја Милинковића Савића. Можда је некоме деловало да се стишала бура око смене Славољуба… »
Кежман: Одбио сам Муслинове понуде за "сарадњу"
Дневник 02.11.2017
БЕОГРАД: Некадашњи фудбалски репрезентативац Матеја Кежман, који је у последње време у жижи јавности као менаџер Сергеја Милинковића-Савића, упутио је отворено писмо јавности у којем истиче да је одбио понуду бившег селектора… »
Кренуо ‘прљав веш’: Кежман оплео по Муслину и његовим ‘комбинацијама преко трећих лица’!
Хот спорт 02.11.2017
Добили смо ново поглавље у случају смене селектора Србије Славољуба Муслина и проблему око непозивања у национални тим Сергеја Милинковић-Савића. Њега је отворио менаџер српског играча, Матеја Кежман, који је осуо паљбу по… »
Кежман: Нисам имао учешћа у смени Муслина
Нови магазин 02.11.2017
Бивши фудбалер и садашњи менаџер Сергеја Милинковић-Савића, Матеја Кежман изјавио је да није учествовао у смењивању доскорашњег селектора репрезентације Србије Славољуба Муслина. Он је у изјави достављеној медијима… »
Кежман: Одбио сам Муслинове "комбинације"
Мондо 02.11.2017
На тврдње и оптужбе досадашњег селектора Србије Славољуба Муслина, реаговао је Матеја Кежман, бивши репрезентативац и садашњи менаџер Сергеја Милинковића-Савића. Славољуб Муслин је бивши, али ће о његовом одласку са места… »
Оштар одговор бившем селектору: Кежман: Одбио сам Муслинове понуде за "комбинације"
Спортал блиц 02.11.2017
Матеја Кежман, наш некадашњи голгетер а сада фудбалски менаџер, који се стара и за каријеру Сергеја Милинковић-Савића, одлучио је да се саопштењем за јавност обрати поводом појединих речи досадашњег селектора наше… »
Вести дана »
Вучић после радне вечере у Бриселу: Питање је само када ће доћи упозорење САД о секундарним санкцијама
Еуроневс пре 21 минутајош 48 повезаних
Преминула жена (79) тешко повређена у удесу на Матејевачком путу
Нишке вести пре 1 сатјош 28 повезаних
НБС потврђује стабилност девизног тржишта упркос сезонском порасту потражње за евром
Наслови.аи пре 42 минутајош 34 повезане
Вучић у Бриселу: Питање је само када ће доћи упозорење САД о секундарним санкцијама; Не знам да ли ће нам отворити Кластер 3
РТВ пре 7 минутајош 30 повезаних