Povezane vesti
Novi model fijata će se proizvoditi u Kragujevcu?
Dnevnik 02.11.2017
NjUJORK/MADRID: Italijanska automobilska kompanija Fijat će uskoro lansirati naslednika "fijat punta" pod nazivom "fijat primo", čija će se masovna proizvodnja odvijati u Srbiji za evropsko tržište, prenosi portal "Internešnel biznis tajms". Zvanična… »
FIAT punto dobija naslednika - "primo" ide iz Kragujevca?
N1 Info 02.11.2017
Internešenel biznis Tajms objavio je da će kompanija FIAT lansirati uskoro naslednika modela FIAT punto, koji će nositi ime FIAT primo, a prema navodima tog medija, masovna proizvodnja za evropsko tržište će se obavljati u kragujevačkoj fabrici. Kako… »
Novi "fijat" će se proizvoditi u Kragujevcu?
Mondo 02.11.2017
Prodaja "fijata primo" počinje početkom naredne godine. Ovog meseca se očekuje da "Fijat" zvanično najavi naslednika "fijat punta". Španski i indijski mediji javljaju da će se nov model zvati "fijat primo", a proizvodnja za evropsko tržište će biti u… »
Fiat primo: Ovo je novi automobil koji će se proizvoditi u Srbiji
Telegraf 02.11.2017
Novi model će se bazirati na X6H platformi koju koristi "fijat argo", a čija proizvodnja se odvija u Brazilu. Italijanska automobilska kompanija Fijat će uskoro lansirati naslednika "fijat punta" pod nazivom "fijat primo", čija će se masovna proizvodnja… »
Vesti dana »
(Foto, video) Žena se porodila pod ruševinama! Neverovatna scena posle razornih zemljotresa u Venecueli: Volonteri pomogli da beba ugleda svet
Blic pre 33 minutajoš 60 povezanih
NIS od SAD zatražio novu licencu za operativno poslovanje
Serbian News Media pre 28 minutajoš 21 povezana
INTERVJU Aleksandar Radić: Otišao sam iz Srbije zbog pritisaka, pratili su moju maloletnu ćerku i mene, a snimke objavljivali na Informeru
Nova pre 53 minutajoš 18 povezanih