Povezane vesti
Sve o čemu je ćutao: Srđan Mobi Dik otkrio zašto je "Kralj kokaina" autobiografska pesma!
Blic 02.11.2017
Frontmen grupe Mobi Dik muzičar Srđan Čolić nije dugo govorio za medije. Međutim, oktrio je zašto je "Kralj kokaina" njegova autobiografska pesma. - Živeo sam sa devojkom, praktično smo u braku bili, od moje 19 do 23 godine. Kada smo se razišli ja saznam… »
Srđan Mobi Dik bez dlake na jeziku: Otkriva zašto je Kralj kokaina autobiografska pesma, šta je radio kod Marije Milošević i…
Kurir 02.11.2017
Frontmen grupe Mobi Dik muzičar Srđan Čolić oktrio je zašto je "Kralj kokaina" njegova autobiografska pesma, zašto je bio u kući Slobodana Miloševića i koga je poznavao od žestokih momaka iz devedesetih. "Ja sam mogao da budem i fudbaler, ili čak… »
Vesti dana »
Uživo horor u elitnom skijalištu, 40 ljudi izgorelo u požaru! Drastično skočio broj žrtava tragedije u Švajcarskoj, snimljen trenutak izbijanja požara (video)
Kurir pre 14 minutajoš 78 povezanih
Rusija optužuje Ukrajinu za napad u novogodišnjoj noći u kojem su poginule 24 osobe
Nedeljnik pre 1 satjoš 29 povezanih
Oglasio se NIS: Posebna licenca OFAK-a uključuje i ponovno pokretanje Rafinerije
Sputnik pre 1 satjoš 37 povezanih
Mali: Srbija u 2026. ulazi sa rastom plata, penzija i investicija
Danas pre 29 minutajoš 26 povezanih