Povezane vesti
Sve o čemu je ćutao: Srđan Mobi Dik otkrio zašto je "Kralj kokaina" autobiografska pesma!
Blic 02.11.2017
Frontmen grupe Mobi Dik muzičar Srđan Čolić nije dugo govorio za medije. Međutim, oktrio je zašto je "Kralj kokaina" njegova autobiografska pesma. - Živeo sam sa devojkom, praktično smo u braku bili, od moje 19 do 23 godine. Kada smo se razišli ja saznam… »
Srđan Mobi Dik bez dlake na jeziku: Otkriva zašto je Kralj kokaina autobiografska pesma, šta je radio kod Marije Milošević i…
Kurir 02.11.2017
Frontmen grupe Mobi Dik muzičar Srđan Čolić oktrio je zašto je "Kralj kokaina" njegova autobiografska pesma, zašto je bio u kući Slobodana Miloševića i koga je poznavao od žestokih momaka iz devedesetih. "Ja sam mogao da budem i fudbaler, ili čak… »
Vesti dana »

Visoke temperature i vremenske nepogode u Srbiji: crveno upozorenje za Pomoravlje i jugoistok
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 39 povezanih

EPS najavljuje poskupljenje struje i finansiranje iz sopstvenih sredstava uz stabilan rad kapaciteta
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 22 povezane

Izrael započeo novu fazu ofanzive u Gazi uz mobilizaciju rezervista i proteste porodica talaca
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 21 povezana

Kamenovan autobus sa srpskim turistima kod Soluna, tri osobe povređene
NIN pre 27 minutajoš 23 povezane

Prvi put u istoriji: U Moskvi se 25. septembra održava „Nuklearni samit“
Sputnik pre 1 satjoš 24 povezane