Povezane vesti

Todorić: Ne krijem se, vlasti znaju moju adresu

Studio B 02.11.2017
Vlasnik Agrokora Ivica Todorić oglasio se danas na svom blogu i rekao da se ne krije. „Ne krijem se i moja je savest čista, ali kao čovek kojem su duboko povređena ljudska prava imam puno pravo na protivljenje političkom progonu i neprihvatanju… »
Ivica Todorić među najtraženijim bjeguncima u Evropi

Ivica Todorić među najtraženijim bjeguncima u Evropi

Al Jazeera 02.11.2017
Vlasnik Agrokora tvrdi da je policiji poznata njegova adresa te da se ne skriva. Vlasnik Agrokora Ivica Todorić objavio je u četvrtak novi blog u kojem poručuje da se ne skriva i da je njegova savjest čista, ali da kao čovjek kome su "duboko… »

RTS 02.11.2017
Kao čovek kojem su duboko povređena ljudska prava imam puno pravo na protivljenje političkom progonu i neprihvatanje unapred konstruisane krivice, poručuje Ivica Tororić na svom blogu. Vlasnik "Agrokora" Ivica Todorić oglasio se svom blogu i rekao… »
Todorić: Ne skrivam se, vlasti sve vreme znaju moju adresu

Todorić: Ne skrivam se, vlasti sve vreme znaju moju adresu

Telegraf 02.11.2017
- Kao čovek kom su duboko povređena ljudska prava imam puno pravo na protivljenje političkom progonu i neprihvatanje unapred iskonstruisane krivice - kaže Todorić. Pošto je ime Ivice Todorića osvanulo na Europolovom popisu najtraženijih begunaca… »

Večernje novosti 02.11.2017
Vlasnik Agrokora Ivica Todorić oglasio se danas svom blogu i rekao da se ne krije. Vlasnik Agrokora Ivica Todorić oglasio se danas svom blogu i rekao da se ne krije. "Ne krijem se i moja je savest čista, ali kao čovek kojem su duboko povređena… »
Todorić poručio da se Ne krije: Vlasti znaju na kojoj sam adresi

Todorić poručio da se Ne krije: Vlasti znaju na kojoj sam adresi

Kurir 02.11.2017
Vlasnik Agrokora Ivica Todorić oglasio se danas svom blogu i rekao da se ne krije. "Ne krijem se i moja je savest čista, ali kao čovek kojem su duboko povređena ljudska prava imam puno pravo na protivljenje političkom progonu i neprihvatanju unapred… »

Sputnik 02.11.2017
Vlasnik „Agrokora“ Ivica Todorić oglasio se danas na svom blogu i rekao da se ne krije. „Ne krijem se i moja je savest čista, ali kao čovek kojem su duboko povređena ljudska prava, imam puno pravo na protivljenje političkom progonu i… »

Vesti dana »