Povezane vesti
Todorić: Ne krijem se, vlasti znaju moju adresu
Studio B 02.11.2017
Vlasnik Agrokora Ivica Todorić oglasio se danas na svom blogu i rekao da se ne krije. „Ne krijem se i moja je savest čista, ali kao čovek kojem su duboko povređena ljudska prava imam puno pravo na protivljenje političkom progonu i neprihvatanju unapred… »
RTS 02.11.2017
Kao čovek kojem su duboko povređena ljudska prava imam puno pravo na protivljenje političkom progonu i neprihvatanje unapred konstruisane krivice, poručuje Ivica Tororić na svom blogu. Vlasnik "Agrokora" Ivica Todorić oglasio se svom blogu i rekao da se… »
Ivica Todorić među najtraženijim bjeguncima u Evropi
Al Jazeera 02.11.2017
Vlasnik Agrokora tvrdi da je policiji poznata njegova adresa te da se ne skriva. Vlasnik Agrokora Ivica Todorić objavio je u četvrtak novi blog u kojem poručuje da se ne skriva i da je njegova savjest čista, ali da kao čovjek kome su "duboko povrijeđena… »
Todorić: Ne skrivam se, vlasti sve vreme znaju moju adresu
Telegraf 02.11.2017
- Kao čovek kom su duboko povređena ljudska prava imam puno pravo na protivljenje političkom progonu i neprihvatanje unapred iskonstruisane krivice - kaže Todorić. Pošto je ime Ivice Todorića osvanulo na Europolovom popisu najtraženijih begunaca on je… »
Večernje novosti 02.11.2017
Vlasnik Agrokora Ivica Todorić oglasio se danas svom blogu i rekao da se ne krije. Vlasnik Agrokora Ivica Todorić oglasio se danas svom blogu i rekao da se ne krije. "Ne krijem se i moja je savest čista, ali kao čovek kojem su duboko povređena ljudska… »
Sputnik 02.11.2017
Vlasnik „Agrokora“ Ivica Todorić oglasio se danas na svom blogu i rekao da se ne krije. „Ne krijem se i moja je savest čista, ali kao čovek kojem su duboko povređena ljudska prava, imam puno pravo na protivljenje političkom progonu i neprihvatanju… »
Todorić poručio da se Ne krije: Vlasti znaju na kojoj sam adresi
Kurir 02.11.2017
Vlasnik Agrokora Ivica Todorić oglasio se danas svom blogu i rekao da se ne krije. "Ne krijem se i moja je savest čista, ali kao čovek kojem su duboko povređena ljudska prava imam puno pravo na protivljenje političkom progonu i neprihvatanju unapred… »
Vesti dana »
Izrael gađao Teheran, iranska vojska Kurde, Senat nije uspeo da veže ruke Trampu
BBC News pre 14 minutajoš 39 povezanih
Španska vlada opovrgla da postoji bilo kakva vojna saradnja sa SAD u vezi sa ratom u Iranu
Politika pre 53 minutajoš 24 povezane
Siniša Mali posetio EXPO i nadgledao radove na Srpskoj kući: Spremni smo da ugostimo 130 zemalja i milione posetilaca
Kurir pre 53 minutajoš 13 povezanih
Zelenski kaže da su pregovori Rusije i Ukrajine na čekanju zbog agresije na Iran
Insajder pre 7 minutajoš 15 povezanih