Повезане вести
Он верује: Агаси: Новаков дар је невероватан, биће поново најбољи
Спортал блиц 03.11.2017
Колико може Новак Ђоковић? После дуге паузе, наш тенисер се враћа на терен. Све његове навијаче занима да ли ће Србин поново млети ривале на терену. Његов тренер Андре Агаси је баш оптимиста. Фото: Андре Агаси / Твиттер Андре… »
Агаси: Видећемо нешто посебно од Новака!
Моззарт спорт 03.11.2017
"Не желим да му стварам притисак, али верујем да га ништа више до освајања Аустралијан опена неће задовољити" Новак Ђоковић се опоравља, а дотле Филип Крајиновић чуве тениски образ Србије. И док се Ноле "одмара", одмара се и… »
Ближи се повратак: Агаси тврди – ‘Ноле до броја један и без мене’
Хот спорт 03.11.2017
Легендарни амерички тенисер Андре Агаси ће и следеће сезоне бити тренер Новака Ђоковића. Први циљ ће бити повратак у сам врх светског тениса, што је по Агасију, и те како могуће и реално. – Да будем потпуно јасан, сматрам да… »
Агаси верује: Ђоковића занимају само победе, може до титуле у Мелбурну!
Вечерње новости 03.11.2017
Све мање од тријумфа га неће задовољити и зато верујем да може да слави сваки пут када изађе на терен. Спреман сам да будем одговоран у потпуности ако се то не догоди - каже Андре. У јануару ће се на тениске терене вратити… »
Агаси: Ђоковић може да освоји Аустралијан Опен!
Вести онлине 03.11.2017
Андре Агаси вратиће се у Аделеид након 20 година и учествоваће на меморијалном турниру у јануару, а након тога ће се вратити својим тренерским обавезама у тиму Новака Ђоковића који ће учествовати на Аустралијан опену. Новак… »
Вести дана »
Цене горива у Србији без промене у наредних седам дана
Сербиан Невс Медиа пре 6 сатијош 30 повезаних
"Треба ми објашњење шта се десило данас!?" Овако је Александра Крунић прокоментарисала пласман у финале Ролан Гароса
Вечерње новости пре 19 минутајош 28 повезаних
Арналди се повукао са Ролан Гароса, Коболи се пласирао у финале
Сербиан Невс Медиа пре 39 минутајош 25 повезаних