Povezane vesti

On veruje: Agasi: Novakov dar je neverovatan, biće ponovo najbolji

On veruje: Agasi: Novakov dar je neverovatan, biće ponovo najbolji

Sportal blic 03.11.2017
Koliko može Novak Đoković? Posle duge pauze, naš teniser se vraća na teren. Sve njegove navijače zanima da li će Srbin ponovo mleti rivale na terenu. Njegov trener Andre Agasi je baš optimista. Foto: Andre Agasi / Twitter Andre Agasi Novak nije… »
Agasi: Videćemo nešto posebno od Novaka!

Agasi: Videćemo nešto posebno od Novaka!

Mozzart sport 03.11.2017
"Ne želim da mu stvaram pritisak, ali verujem da ga ništa više do osvajanja Australijan opena neće zadovoljiti" Novak Đoković se oporavlja, a dotle Filip Krajinović čuve teniski obraz Srbije. I dok se Nole "odmara", odmara se i njegov trener Andre… »
Bliži se povratak: Agasi tvrdi – ‘Nole do broja jedan i bez mene’

Bliži se povratak: Agasi tvrdi – ‘Nole do broja jedan i bez mene’

Hot sport 03.11.2017
Legendarni američki teniser Andre Agasi će i sledeće sezone biti trener Novaka Đokovića. Prvi cilj će biti povratak u sam vrh svetskog tenisa, što je po Agasiju, i te kako moguće i realno. – Da budem potpuno jasan, smatram da Đoković može da… »
Agasi veruje: Đokovića zanimaju samo pobede, može do titule u Melburnu!

Agasi veruje: Đokovića zanimaju samo pobede, može do titule u Melburnu!

Večernje novosti 03.11.2017
Sve manje od trijumfa ga neće zadovoljiti i zato verujem da može da slavi svaki put kada izađe na teren. Spreman sam da budem odgovoran u potpunosti ako se to ne dogodi - kaže Andre. U januaru će se na teniske terene vratiti Novak Đoković i njegov… »
Agasi: Đoković može da osvoji Australijan Open!

Agasi: Đoković može da osvoji Australijan Open!

Vesti online 03.11.2017
Andre Agasi vratiće se u Adeleid nakon 20 godina i učestvovaće na memorijalnom turniru u januaru, a nakon toga će se vratiti svojim trenerskim obavezama u timu Novaka Đokovića koji će učestvovati na Australijan openu. Novak Đoković vratiće se… »

Vesti dana »