Povezane vesti

Toni Cetinski autom naleteo na telo muškarca na ulici u Rovinju, uzrok smrti još uvek nepoznat

Toni Cetinski autom naleteo na telo muškarca na ulici u Rovinju, uzrok smrti još uvek nepoznat

Telegraf 03.11.2017
Vatrogasci su morali da dižu pevačev "mercedes" koji se zaustavio na telu nesrećnog muškarca. Toni Cetinski automobilom marke "mercedes" naleteo je i zaustavio se na telu za sada nepoznatog muškarca, prenosi Glas Istre. Nasmeši se kad me vidiš… »
Video sa lica mesta: Toni Cetinski pregazio čoveka - potresen sam, ovo je najgori dan u mom životu

Video sa lica mesta: Toni Cetinski pregazio čoveka - potresen sam, ovo je najgori dan u mom životu

Telegraf 03.11.2017
- Potresen sam i nema reči kojima bih opisao najgori dan u životu koji čovek može da proživi - rekao je šokirani Toni Cetinski. Posle tragične nesreće koja se dogodila u petak oko 14 sati u Rovinju, kada je Toni Cetinski (48) "mercedesom" prešao… »
Rovinj, istraga udesa u kojem je učestvovao Cetinski

Rovinj, istraga udesa u kojem je učestvovao Cetinski

RTS 03.11.2017
U Pustoj ulici u Rovinju poginuo je muškarac, a policija još utvrđuje da li je smrt posledica saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao poznati muzičar Toni Cetinski. Rovinjska policija je oko 14 časova primila dojavu da je u Pustoj ulici privatni… »
Prešao kolima preko njega, preminuo na licu mesta: Cetinski progovorio posle stravične nesreće

Prešao kolima preko njega, preminuo na licu mesta: Cetinski progovorio posle stravične nesreće

Srbija danas 03.11.2017
Užas. Toni Cetinski danas negde oko 14 časova prešao je preko čoveka u Rovinju na kolovozu u Pustoj ulici koja je inače jednosmerna. Kako prenose hrvatski mediji, Toni je prešao čoveka koji je ležao na kolovozu svojim automobilom marke Mercedes, a… »
Cetinski učestvovao u nesreći u Rovinju, poginuo muškarac

Cetinski učestvovao u nesreći u Rovinju, poginuo muškarac

N1 Info 03.11.2017
U Rovinju je danas smrtno stradao jedan muškarac, a policija još uvek utvrđuje da li je smrt posledica saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao hrvatski muzičar Toni Cetinski, javila je agencija Hina. Kako se navodi, policija u Rovinju je oko 14… »
Preminuo na mestu: Toni Cetinski prešao preko pešaka - vatrogasci dizali njegov auto sa tela pokojnika

Preminuo na mestu: Toni Cetinski prešao preko pešaka - vatrogasci dizali njegov auto sa tela pokojnika

Srbija danas 03.11.2017
Policija je osigurala mesto događaja. Pevač Toni Cetinski danas je u Rovinju negde oko 14 sati u jednosmernoj ulici pregazio pešaka koji je ležao na putu. Osoba je, kako prenosi hrvatski mediji, umrla, a prema informacijama iz Policijske uprave… »
Toni Cetinski automobilom naleteo na telo muškarca!

Toni Cetinski automobilom naleteo na telo muškarca!

BK TV 03.11.2017
Odmah su pozvali i tužioca! Toni Cetinski automobilom marke "mercedes" naleteo je i zaustavio se na telu za sada nepoznatog muškarca, prenosi Glas Istre. Prema navodima ovog medija, rovinjskoj policiji je oko 14 časova javljeno da je u Pustoj ulici… »

Vesti dana »