Повезане вести

Хорор у Ровињу Тони Цетински пошто је прегазио мушкарца: Ово је најгори дан у мом животу (фото)

Хорор у Ровињу Тони Цетински пошто је прегазио мушкарца: Ово је најгори дан у мом животу (фото)

Вечерње новости 03.11.2017
Тони Цетински аутомобилом марке "мерцедес" налетео је и зауставио се на телу за сада непознатог мушкарца. После трагичне несреће која се догодила у петак око 14 сати у Ровињу, када је Тони Цетински (48) "мерцедесом" прешао преко… »
Тони Цетински у Ровињу прегазио пешака: Ово ми је најгори дан у животу! (ВИДЕО)

Тони Цетински у Ровињу прегазио пешака: Ово ми је најгори дан у животу! (ВИДЕО)

Вести онлине 03.11.2017
Познати певач Тони Цетински данас је у Ровињу око 14 сати у једносмерној улици прегазио пешака који је лежао на улици, пише Јутарњи. Особа је смртно страдала, а према информацијама из Полицијске управе Истарске не зна се је ли… »
Ровињ: Истрага смртног удеса у којем је учествовао Цетински

Ровињ: Истрага смртног удеса у којем је учествовао Цетински

Дневник 03.11.2017
РОВИЊ: У Пустој улици у Ровињу данас поподне је погинуо мушкарац, а полиција још утврђује да ли је смрт последица саобраћајне несреће, у којој је учествовао познати музичар Тони Цетински. Ровињска полиција је око 14 часова… »
Човек на лицу места преминуо: Огласили се званичници о несрећи у којој је учествовао Тони Цетински

Човек на лицу места преминуо: Огласили се званичници о несрећи у којој је учествовао Тони Цетински

Курир 03.11.2017
Ровињска полиција је око 14 сати данас примила дојаву да је у Пустој улици аутомобил Мерцедес, који је возио хрватски певач Тони Цетински (48), а који је то потврдио и медијима, ударио у тело мушкарца који је лежао на улици… »
Стравична несрећа: Тони Цетински прегазио човека колима!

Стравична несрећа: Тони Цетински прегазио човека колима!

Блиц 03.11.2017
Тони Цетински данас је у Ровињу око 14 сати у једносмерној улици прегазио пешака који је лежао на путу. Особа је, како преноси "Јутарњи", умрла, а према информацијама из Полицијске управе Истарске не зна се да ли је смрт… »
(Видео) Појавио се снимак са места несреће! Огласио се и Тони Цетински: Ово ми је најгори дан у животу!

(Видео) Појавио се снимак са места несреће! Огласио се и Тони Цетински: Ово ми је најгори дан у животу!

Курир 03.11.2017
Суделовао сам у несрећном случају за који нисам одговоран. Сигуран сам како ће полиција то и потврдити након увиђаја, кратко нам је након несреће казао певач Тони Цетински (48). Под точковима његовог мерцедеса у Пустој улици у… »
Хорор у ровињу: Тони Цетински колима прегазио човека!

Хорор у ровињу: Тони Цетински колима прегазио човека!

Курир 03.11.2017
Наиме, ровињској је полицији око 14 сати јављено да је у Пустој улици аутомобил марке мерцедес, којим је управљао Тони Цетински, ударио у тело мушкарца који је лежао на путу. Полиција је осигурала место догађаја па се очекује… »

Вести дана »