Povezane vesti

Horor u Rovinju Toni Cetinski pošto je pregazio muškarca: Ovo je najgori dan u mom životu (foto)

Horor u Rovinju Toni Cetinski pošto je pregazio muškarca: Ovo je najgori dan u mom životu (foto)

Večernje novosti 03.11.2017
Toni Cetinski automobilom marke "mercedes" naleteo je i zaustavio se na telu za sada nepoznatog muškarca. Posle tragične nesreće koja se dogodila u petak oko 14 sati u Rovinju, kada je Toni Cetinski (48) "mercedesom" prešao preko muškarca koji je u… »
Toni Cetinski u Rovinju pregazio pešaka: Ovo mi je najgori dan u životu! (VIDEO)

Toni Cetinski u Rovinju pregazio pešaka: Ovo mi je najgori dan u životu! (VIDEO)

Vesti online 03.11.2017
Poznati pevač Toni Cetinski danas je u Rovinju oko 14 sati u jednosmernoj ulici pregazio pešaka koji je ležao na ulici, piše Jutarnji. Osoba je smrtno stradala, a prema informacijama iz Policijske uprave Istarske ne zna se je li smrt posledica… »
Rovinj: Istraga smrtnog udesa u kojem je učestvovao Cetinski

Rovinj: Istraga smrtnog udesa u kojem je učestvovao Cetinski

Dnevnik 03.11.2017
ROVINj: U Pustoj ulici u Rovinju danas popodne je poginuo muškarac, a policija još utvrđuje da li je smrt posledica saobraćajne nesreće, u kojoj je učestvovao poznati muzičar Toni Cetinski. Rovinjska policija je oko 14 časova primila dojavu da je… »
Čovek na licu mesta preminuo: Oglasili se zvaničnici o nesreći u kojoj je učestvovao Toni Cetinski

Čovek na licu mesta preminuo: Oglasili se zvaničnici o nesreći u kojoj je učestvovao Toni Cetinski

Kurir 03.11.2017
Rovinjska policija je oko 14 sati danas primila dojavu da je u Pustoj ulici automobil Mercedes, koji je vozio hrvatski pevač Toni Cetinski (48), a koji je to potvrdio i medijima, udario u telo muškarca koji je ležao na ulici. Ovim povodom su se… »
Stravična nesreća: Toni Cetinski pregazio čoveka kolima!

Stravična nesreća: Toni Cetinski pregazio čoveka kolima!

Blic 03.11.2017
Toni Cetinski danas je u Rovinju oko 14 sati u jednosmernoj ulici pregazio pešaka koji je ležao na putu. Osoba je, kako prenosi "Jutarnji", umrla, a prema informacijama iz Policijske uprave Istarske ne zna se da li je smrt posledica nesreće ili nečeg… »
Horor u rovinju: Toni Cetinski kolima pregazio čoveka!

Horor u rovinju: Toni Cetinski kolima pregazio čoveka!

Kurir 03.11.2017
Naime, rovinjskoj je policiji oko 14 sati javljeno da je u Pustoj ulici automobil marke mercedes, kojim je upravljao Toni Cetinski, udario u telo muškarca koji je ležao na putu. Policija je osigurala mesto događaja pa se očekuje dolazak državnog… »
(Video) Pojavio se snimak sa mesta nesreće! Oglasio se i Toni Cetinski: Ovo mi je najgori dan u životu!

(Video) Pojavio se snimak sa mesta nesreće! Oglasio se i Toni Cetinski: Ovo mi je najgori dan u životu!

Kurir 03.11.2017
Sudelovao sam u nesrećnom slučaju za koji nisam odgovoran. Siguran sam kako će policija to i potvrditi nakon uviđaja, kratko nam je nakon nesreće kazao pevač Toni Cetinski (48). Pod točkovima njegovog mercedesa u Pustoj ulici u Rovinju u petak oko… »

Vesti dana »