Povezane vesti

Vučić u "insajder debati": Predsednik govorio o finansiranju stranke, mogućim vanrednim izborima, Vulinovoj tetki...

Vučić u "insajder debati": Predsednik govorio o finansiranju stranke, mogućim vanrednim izborima, Vulinovoj tetki...

Blic 04.11.2017
Predsednik Aleksandar Vučić u razgovoru sa urednicom "Insajdera" Brankicom Stanković, koji je sinoć emitovan na TV „Prva“, odgovorao je na brojna aktuelna pitanja - o finansiranju stranke, mogućim vanrednim izborima, načinu na koji je ministar… »
Vučić: Većinu obećanja sam ispunio; Vuline, gde baš nađe tetku?

Vučić: Većinu obećanja sam ispunio; Vuline, gde baš nađe tetku?

Pravda 04.11.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je izbore dobijao na "obećanja teškog rada i znoja", a ne na velikim nacionalnim temama, te da tokom izbornih kampanja nije mnogo obećavao, a većinu obećanja je ispunio. U intervjuu za… »
Vučić: Ne delim medije, ali narod mora da zna

Vučić: Ne delim medije, ali narod mora da zna

Danas 04.11.2017
Za mene je Lidija Valtner jednako važna kao Gordana Uzelac, ali je Gordana Uzelac imala teže telesne povrede. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da ne pravi podelu među medijima, ali da „narod mora da zna“ ko i kako finansira… »
Vučić: Nasmejem se kada čujem da me zovu Diktator; Moj brat nikome ništa nije ukrao; Pitao sam Vulina: Gde baš nađe tetku

Vučić: Nasmejem se kada čujem da me zovu Diktator; Moj brat nikome ništa nije ukrao; Pitao sam Vulina: Gde baš nađe tetku

Večernje novosti 03.11.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da tokom izbornih kampanja nije mnogo obećavao, već da je govorio o "teškom radu i znoju" Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večerasda tokom izbornih kampanja nije mnogo obećavao, već… »

Vesti dana »