Povezane vesti

Advokat Srba sa zakintosa: Grčka neće dati da se Amerika upliće!

Advokat Srba sa zakintosa: Grčka neće dati da se Amerika upliće!

Pravda 04.11.2017
- Sigurna sam da Grčka neće dozvoliti nikakvo uplitanje sa strane, bilo kakve politike i bilo čijih uticaja. Očekujem da će svako odgovarati samo za ono za šta je kriv i onoliko koliko je kriv. Grčka je kolevka civilizacije i ja imam poverenja u… »
Ubistvo Amerikanca na Zakintosu: Advokat: Grčka neće dozvoliti mešanje SAD

Ubistvo Amerikanca na Zakintosu: Advokat: Grčka neće dozvoliti mešanje SAD

Blic 04.11.2017
Dvojica američkih senatora iz Teksasa, iz redova republikanaca, i jedan kongresmen zatražili su od Stejt departmenta da se uključi u slučaj ubistva Amerikanca Bakarija Hendersona koji je letos na smrt prebijen na Zakintosu. Advokat Zora Dobričanin za… »
"Grčka neće dozvoliti uplitanje u slučaj ubistva na Zakintosu"

"Grčka neće dozvoliti uplitanje u slučaj ubistva na Zakintosu"

Radio 021 04.11.2017
Sigurna sam da Grčka neće dozvoliti nikakvo uplitanje sa strane bilo kakve politike i bilo čijih uticaja, izjavila je advokat Zora Dobričanin Nikodinović, koja učestvuje u odbrani osumnjičenih za ubistvo Amerikanca Bakarija Hendersona, na… »
Grčka neće dati da se Amerika upliće

Grčka neće dati da se Amerika upliće

Večernje novosti 04.11.2017
Zora Dobričanin Nikodinović, koja pomaže u odbrani Srba na Zakintosu. Očekujem da će svako odgovarati samo za šta je kriv. SIGURNA sam da Grčka neće dozvoliti nikakvo uplitanje sa strane, bilo kakve politike i bilo čijih uticaja. Očekujem da će… »
Advokat Srba na Zakintosu otkrila šta će se desiti sad kad se Amerika umešala u suđenje: Da li našim momcima preti…

Advokat Srba na Zakintosu otkrila šta će se desiti sad kad se Amerika umešala u suđenje: Da li našim momcima preti…

Telegraf 04.11.2017
Dobričanin Nikodinović ističe da ni u jedom trenutku ne treba zaboraviti kako je sve počelo kobne večeri. Sigurna sam da Grčka neće dozvoliti nikakvo uplitanje sa strane bilo kakve politike i bilo čijih uticaja, izjavila je advokat Zora… »
Advokat Zora Dobričanin: Grčka nece dati da se Amerikanci upliću u slucaj Zakintos

Advokat Zora Dobričanin: Grčka nece dati da se Amerikanci upliću u slucaj Zakintos

Kurir 04.11.2017
BEOGRAD - Sigurna sam da Grčka neće dozvoliti nikakvo uplitanjen sa strane bilo kakve politike i bilo čijih uticaja, izjavila je advokat Zora Dobričanin Nikodinović, koja je u odbrani srpskih mladića koji su osumnjičeni za ubistvo Amerikanca… »

Vesti dana »