Povezane vesti

Novi skandal trese Holivud! Slavna glumica optužila stivena sigala: Prvo mi je pokazao svoj pištolj, a onda je hteo da me dira!…

Novi skandal trese Holivud! Slavna glumica optužila stivena sigala: Prvo mi je pokazao svoj pištolj, a onda je hteo da me dira!…

Kurir 04.11.2017
"Imala sam 23 godine, to je bilo osamdesetih. Kasno uvče nazvala me agentica i rekla kako Sigal želi da dođem do njega u hotel da vežbamo scene. Odvratila sam kako nemam novca za taksi, a ona mi je rekla da će mi Stiven vratiti novac. Kad sam došla on se… »
"Izvadio je pištolj i vrištala sam": Otkriven još jedan napasnik među glumcima, a iznenadiće vas o kome je reč jer je srpski…

"Izvadio je pištolj i vrištala sam": Otkriven još jedan napasnik među glumcima, a iznenadiće vas o kome je reč jer je srpski…

Blic 04.11.2017
Čini se da se klupko istine polako razmotava i da je samo pitanje dana kada će poznate dame izaći u javnost sa svim nedoličnim postupcima poznatih kolega ili saradnika. Upravo je još jednu istinu otkrila poznata Džulijana Margulis. U središtu njene priče… »

Vesti dana »