Povezane vesti
Novi skandal trese Holivud! Slavna glumica optužila stivena sigala: Prvo mi je pokazao svoj pištolj, a onda je hteo da me dira!…
Kurir 04.11.2017
"Imala sam 23 godine, to je bilo osamdesetih. Kasno uvče nazvala me agentica i rekla kako Sigal želi da dođem do njega u hotel da vežbamo scene. Odvratila sam kako nemam novca za taksi, a ona mi je rekla da će mi Stiven vratiti novac. Kad sam došla on se… »
"Izvadio je pištolj i vrištala sam": Otkriven još jedan napasnik među glumcima, a iznenadiće vas o kome je reč jer je srpski…
Blic 04.11.2017
Čini se da se klupko istine polako razmotava i da je samo pitanje dana kada će poznate dame izaći u javnost sa svim nedoličnim postupcima poznatih kolega ili saradnika. Upravo je još jednu istinu otkrila poznata Džulijana Margulis. U središtu njene priče… »
Vesti dana »

Protest zbog hapšenja u Nišu – studenti privedeni, pa pušteni posle više sati, šetnja do SNS-a uz brojne snage policije
Južne vesti pre 3 satajoš 1 povezana

(Foto): Sanirana oštećenja na zgradi tužilaštva nakon sinoćnog protesta u Valjevu, oglasilo se Ministarstvo pravde: "Niko ne sme biti iznad zakona"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Američki državni sekretar marko Rubio: "Svi su se saglasili da je najbolji način da se okonča ovaj sukob potpuni mirovni sporazum"
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana

Noću ne može da se diše! U Beogradu se desio opasan fenomen, ovo su najkritičnije tačke gradu: Ovo nije dobro za zdravlje!
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Vremeplov: Postavljen kamen temeljac zgrade Narodnog pozorišta u Beogradu
RTV pre 3 satajoš 1 povezana