Povezane vesti

O Za­jed­ni­ci srp­skih op­šti­na vi­še ne­ma pre­go­vo­ra

O Za­jed­ni­ci srp­skih op­šti­na vi­še ne­ma pre­go­vo­ra

Politika 05.11.2017
Od me­đu­na­rod­ne za­jed­ni­ce zah­te­va­mo da za­u­sta­vi neo­sno­va­na hap­še­nja Sr­ba, ali i da se oni ko­ji ih la­žno pri­ja­vlju­ju naj­o­štri­je ka­zne, is­ti­če gra­do­na­čel­nik se­ver­ne Ko­sov­ske Mi­tro­vi­ce. Ne­ma op­stan­ka Sr­ba na KiM… »
Senzacionalno! Ivica Dačić: Odlazim sa čela SPS: Dos­ta mi je sve­ga!

Senzacionalno! Ivica Dačić: Odlazim sa čela SPS: Dos­ta mi je sve­ga!

Kurir 05.11.2017
Ivica Dačić, lider SPS, u ekskluzivnom razgovoru za Kurir kaže da nema tog socijaliste koji njega može da smeni sa čela stranke, već da će on sam otići, o čemu, priznaje, razmišlja! Po­što je Ku­rir obja­vio in­fo­r­ma­ci­ju da Bran­ko Ru­žić… »
Zla sud­bi­na dve čo­ba­ni­ce

Zla sud­bi­na dve čo­ba­ni­ce

Politika 05.11.2017
Ka­ko je advo­kat iz Šu­ma­di­je us­peo da spa­se od smrt­ne ka­zne de­voj­ku iz oko­li­ne Do­bo­ja, op­tu­že­nu za svi­re­po ubi­stvo de­voj­či­ce. Da­ni­ca je po­gle­da­la u bra­ni­o­ca. Bi­la je za­do­volj­na jer je oče­ki­va­la smrt­nu ka­znu… »
Slu­čaj Ce­tin­ski tre­se Hr­vat­sku

Slu­čaj Ce­tin­ski tre­se Hr­vat­sku

Politika 05.11.2017
Dva da­na ot­ka­ko je po­zna­ti pe­vač u rod­nom Ro­vi­nju pre­ga­zio mu­škar­ca ko­ji je le­žao u uskoj uli­ci po­ja­vio se sni­mak na Ju­tju­bu ko­ji To­ni­ja pri­ka­zu­je kao oštrog i neo­pre­znog vo­za­ča. Još se ne zna pod ka­kvim okol­no­sti­ma je… »
Lo­pov­skom tra­kom ban­da­ži­ran spo­me­nik, skr­še­ni znak EPS-a, oda­kle je pao Đin­đić a po­peo se Živ­ko­vić…

Lo­pov­skom tra­kom ban­da­ži­ran spo­me­nik, skr­še­ni znak EPS-a, oda­kle je pao Đin­đić a po­peo se Živ­ko­vić…

Politika 05.11.2017
Šta će­mo sa­da da za­me­ri­mo Pred­sed­ni­ku? Što je seo u osi­njak i od­go­vo­rio na sva­ko pi­ta­nje bru­tal­ne Bran­ki­ce (BB)! Ne­ke ko­le­ge do­la­ze na kon­fe­ren­ci­je za me­di­je sa stra­te­gi­jom i sprem­nim pi­ta­nji­ma, nor­mal­no! Ali… »
Ne­ke po­seb­ne ško­le, ne­ki po­seb­ni đa­ci

Ne­ke po­seb­ne ško­le, ne­ki po­seb­ni đa­ci

Politika 05.11.2017
Ti­tu­lu obra­zov­nih usta­no­va od na­ci­o­nal­nog zna­ča­ja no­si pet sred­njih ško­la u ze­mlji, a tri su ne­dav­no pro­sla­vi­le de­set ju­bi­lar­nih go­di­na od do­bi­ja­nja pre­sti­žnog zva­nja ko­je im do­no­si pri­vi­le­gi­je, ali i oba­ve­ze. Na… »
Pre­te­ške uspo­me­ne za je­dan ži­vot

Pre­te­ške uspo­me­ne za je­dan ži­vot

Politika 05.11.2017
Da­vid Sla­dek, če­ški fo­to­graf i no­vi­nar, sme­stio je me­đu ko­ri­ce knji­ge, sa že­ljom da svet upo­zo­ri na opa­snost ko­ja se nad­vi­la nad čo­ve­čan­stvom, is­po­vest 20 pre­ži­ve­lih lo­go­ra­ša Ja­se­nov­ca. Ću­ta­li su se­dam de­ce­ni­ja o… »
Kri­jum­ča­ri mi­gra­na­ta uslu­ge nu­de pre­ko ma­lih ogla­sa

Kri­jum­ča­ri mi­gra­na­ta uslu­ge nu­de pre­ko ma­lih ogla­sa

Politika 05.11.2017
Šver­co­va­nje tra­ži­la­ca azi­la iz Ira­ka u Ne­mač­ku pre­ko Tur­ske, Bu­gar­ske i Sr­bi­je sa­da se na­pla­ću­je 8.000 evra, ka­že šef UN­HCR-a u Sr­bi­ji. U Sr­bi­ji je od po­čet­ka go­di­ne ot­kri­ve­no vi­še od 5.700 mi­gra­na­ta, od ko­jih je… »
Po­la ve­ka be­o­grad­skih di­sko­te­ka

Po­la ve­ka be­o­grad­skih di­sko­te­ka

Politika 05.11.2017
Pr­va di­sko­te­ka u Be­o­gra­du „Kod La­ze Še­će­ra” otvo­re­na je de­ce­ni­ju pre ču­ve­nog nju­jor­škog „Stu­di­ja 54”, a na spek­ta­ku­lar­nom otva­ra­nju „Ce­pe­li­na” bio je ceo voj­ni i po­li­tič­ki vrh ze­mlje. Oče­ki­va­lo se da će na… »
Po­sled­nji da­ni ka­li­fa­ta

Po­sled­nji da­ni ka­li­fa­ta

Politika 05.11.2017
Ne­ka­da moć­na i bru­tal­na isla­mi­stič­ka ar­mi­ja ne pre­sta­je da bu­de pret­nja upr­kos gu­bi­ta­ka te­ri­to­ri­je i de­set­ko­va­nog ljud­stva po Si­ri­ji i Ira­ku. Na­sta­la iz­ne­nad­no u va­ku­u­mu mo­ći stvo­re­nom ame­rič­kom in­va­zi­jom na… »
Ne­mač­ki Džejms Bond osu­đen za uta­ju po­re­za

Ne­mač­ki Džejms Bond osu­đen za uta­ju po­re­za

Politika 05.11.2017
Pa­nam­ski pa­pi­ri uka­za­li su na broj­ne fi­nan­sij­ske ma­hi­na­ci­je za ko­je je u Ne­mač­koj su­đe­no za­sad sa­mo jed­nom čo­ve­ku, biv­šem oba­ve­štaj­cu. Od na­šeg do­pi­sni­ka Frank­furt, Haj­del­berg – Vi­še od go­di­nu i po da­na pro­šlo je… »

Vesti dana »

Vanredna situacija i evakuacija u opštini Bela Crkva zbog požara

Vanredna situacija i evakuacija u opštini Bela Crkva zbog požara

Naslovi.ai pre 38 minutajoš 29 povezanih
Srbija na udaru novog toplotnog talasa i opasnosti od požara

Srbija na udaru novog toplotnog talasa i opasnosti od požara

Naslovi.ai pre 8 minutajoš 56 povezanih
Tramp najavio oštre ekonomske mere protiv Irana

Tramp najavio oštre ekonomske mere protiv Irana

Naslovi.ai pre 48 minutajoš 19 povezanih
Vučić pisao Ruteu zbog terora na Kosovu

Vučić pisao Ruteu zbog terora na Kosovu