Povezane vesti
Kada bih mogao Da vratim vreme... Toni Cetinski se oglasio potresnom porukom posle tragedije
Telegraf 06.11.2017
- Moje misli i molitve su usmerene prema njemu i njegovim bližnjima i tako će biti dok god budem živ - stoji u poruci koja je objavljenu na Fejsbuk stranici hrvatskog pevača. Toni Cetinski je automobilom prošlog petka naleteo na telo muškarca koje… »
Ispovest sina čiji je otac završio pod točkovima Tonija Cetinskog: "Da je čovek, okrenuo bi moj broj, izrazio mi…
Telegraf 06.11.2017
- Još ne mogu da verujem da se više nikada neće družiti sa svojim unukama, mojim ćerkama Dijanom i Dejlom - rekao je Adis Kevljanin. Pevač Toni Cetinski (48) je u petak u poslepodnevnim časovima u Pustoj ulici u Rovinju automobilom pregazio… »
"Da je kakav: Čovek..." Sin muškarca koga je pregazio Toni Cetinski izneo optužbe na račun pevača
Blic 06.11.2017
Proslavljeni hrvatski pevač Toni Cetinski (48) u petak je u Pustoj ulici u Rovinju oko 14 sati automobilom pregazio Ibrahima Kevljanina (62), a sada se oglasio njegov sin koji je potpuno šokiran čitavom situacijom. - Za smrt oca sam čuo iste noći… »
Cetinski se oglasio na Fejsbuku
Alo 06.11.2017
Pevač Toni Cetinski prvi put se na društvenim mrežama oglasio nakon stravične nesreće u kojoj je nastradao I. K. (62) kada je Cetinski prešao preko njega automobilom. Pevac Toni Cetinski (48) učestvovao je u nesreći koja se dogodila u Rovinju u… »
Vesti dana »
Rubio: Palestinci će morati da se presele "privremeno" dok se Gaza ne obnovi
Blic pre 42 minutajoš 1 povezana
Napad na inspektore u Aranđelovcu tokom kontrole neregistrovanog doma za stare
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Željko Obradović najavio duel sa Monakom: Oni koji nisu igrali u Bolonji treba da pomognu ekipi
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Glumci pozorišta u Beogradu, Novom Sadu, Somboru i Zrenjaninu obustavljaju rad i stupaju u sedmodnevni štrajk
Blic pre 3 satajoš 1 povezana