Povezane vesti
Ispovest kapetana Dragana iz zatvora: Ustaše se ničega ne stide, ali jednom moraju platiti za sve što su nam uradili
Pravda 06.11.2017
Dragan Vasiljković, u javnosti poznatiji kao kapetan Dragan, posle suđenja napisao je ispovest iz zatvorske ćelije u Splitu, zemlji u kojoj vodi grčevitu pravnu borbu i koja ga je unapred osudila, a pre toga proterala 300.000 njegovih sunarodnika sa… »
Velika ispovest kapetana Dragana iz zatvora: Ustaše se ničega ne stide, ali jednom moraju platiti za sve što su nam uradili
Telegraf 06.11.2017
Jednom sam zamolio konzula u Australiji da mi odštampa neku hašku presudu. Mesec dana kasnije sam dobio poruku da za to konzul nema budžet, a koštalo je 25 dolara. Dragan Vasiljković, u javnosti poznatiji kao kapetan Dragan, posle suđenja napisao je… »
Vesti dana »
Međunarodna ROADPOL akcija kontrole saobraćaja usmerena na vozače dvotočkaša od 1. do 7. juna 2026.
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 39 povezanih
Nestabilno i toplo vreme u Srbiji sa upozorenjima na grmljavinske nepogode od 1. do 4. juna
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 48 povezanih
Ivanišević: U AP Vojvodini 14 odsto više turista i 33 odsto više noćenja nego prošle godine
RTV pre 13 minutajoš 21 povezana
Vlada Srbije produžila zabranu izvoza nafte i naftnih derivata do 2. jula
Danas pre 33 minutajoš 22 povezane