Повезане вести

Ивановић: Муслину хвала велико као Русија

Ивановић: Муслину хвала велико као Русија

Политика 06.11.2017
„Мишљење играча је тешко ујединити, али што се тиче мог, не могу да нађем лепих речи колико је урадио за моју каријеру. Хвала му пуно, велико хвала као Русија, на свему што је урадио за репрезентацију у квалификацијама, каже… »
Орлови у Азију без Матића, али са Сергејем

Орлови у Азију без Матића, али са Сергејем

Дневник 06.11.2017
СТАРА ПАЗОВА: У помало напетој атмосфери окупила се фудбалска репрезентација Србије у Старој Пазови уочи пријатељских утакмица са Кином (10. новембар) и Јужном Корејом (14. новембар), а први пут након пласмана на Мундијал и без… »
Ивановић: Хвала Муслину

Ивановић: Хвала Муслину

Нови магазин 06.11.2017
Капитен фудбалске репрезентације Србије Бранислав Ивановић захвалио је доскорашњем селектору Славољубу Муслину за све што је учинио за национални тим. "О Славољубу Муслину не могу да нађем довољно лепих речи за оно што је… »
Ивановић емотивно о Муслину: Захвалност велика као Русија!

Ивановић емотивно о Муслину: Захвалност велика као Русија!

Хот спорт 06.11.2017
Капитен ‘орлова’ Бранислав Ивановић се емотивним речима опростио од бившег селектора фудбалске репрезентације Србије Славољуба Муслина. Да ли се српски играчи слажу око смене Славољуба Муслина? Тешко је рећи, али је мишљење… »
А шта кажу репрезентативци на смену селектора: Мишљења је тешко ујединити

А шта кажу репрезентативци на смену селектора: Мишљења је тешко ујединити

Моззарт спорт 06.11.2017
“Од мене, хвала велико као Русија”, каже капитен Орлова Бранислав Ивановић. Научили су још њихови претходници: у Србији је често најпаметније држати језик за зубима. Овде се критички тонови не прихватају као добронамерни. Не… »
“Орлови” спремни за лет до Азије

“Орлови” спремни за лет до Азије

Вести онлине 06.11.2017
У склопу припрема за предстојеће Светско првенство, које ће наредног лета бити одржано у Русији, фудбалска репрезентација Србије ће одиграти две пријатељске утакмице у Азији где ће за ривале имати селекције Кине и Јужне Кореје… »
‘Није ме Муслин довео, већ…’: Крстајић се увредио због ‘поражавајућег питања’ око списка! (фото)

‘Није ме Муслин довео, већ…’: Крстајић се увредио због ‘поражавајућег питања’ око списка! (фото)

Хот спорт 06.11.2017
Прикажи све фотографије Врло занимљиво је било прво обраћање в.д. селектора фудбалске репрезентације Србије Младена Крстајића на конференцији за медије у Старој Пазови. Доскорашњи члан стручног штаба Славољуба Муслина и… »
Крстајић: "Није ме Муслин довео, него Кокеза"

Крстајић: "Није ме Муслин довео, него Кокеза"

Спортске.нет 06.11.2017
Крстајић је издржао сва новинарска питања о смени селектора и открио шта је план за азијску турнеју. Циљ Србије на азијској турнеји да пружи прилику онима који су мање играли и да испроба нове системе. В.Д. селектора Младен… »
Крстајић: Да ли сам ја састављао списак? Поражавајуће питање...

Крстајић: Да ли сам ја састављао списак? Поражавајуће питање...

Моззарт спорт 06.11.2017
"Част и задовољство биће ми да наставим сарадњу са момцима који ће играти на Мундијалу. Не оптерећује ме то што сам вршилац дужности, мене су у Савез довели Кокеза и Буњевчевић"... Вршилац дужности селектора репрезентације… »
Бане капитен: "Муслину хвала велико као Русија"

Бане капитен: "Муслину хвала велико као Русија"

Спортске.нет 06.11.2017
Стиче се утисак да капитену није било право што је Муслин смењен, али је истакао да је интерес репрезентације изнад свих појединачно. Капитен Србије Бранислав Ивановић топло је захвалио бившем селектору на свему што је урадио за… »
Први тренинг без Муслина: Отказала тројица

Први тренинг без Муслина: Отказала тројица

Моззарт спорт 06.11.2017
Накнадно позван голман Дмитровић. Азијска турнеја као почетна фаза припрема за Мундијал. У данима кад се чека име новог селектора, вршилац дужности Младен Крстајић суочио се са кадровским проблемима уочи пута на Далеки исток, где… »
Крстајић: Мене су у Савез довели Кокеза и Буњевчевић...

Крстајић: Мене су у Савез довели Кокеза и Буњевчевић...

Спортски журнал 06.11.2017
Младен Крстајић се захвалио председнику ФСС Славиши Кокези и спортском директору Горану Буњевчевићу на указаном поверењу да води екипи на азијској турнеји. – Част и задовољство биће ми да наставим сарадњу са момцима који ће… »
Окупљање "орлова": Крстајић о састављању списка, позивању Сергеја и дебију Свилара

Окупљање "орлова": Крстајић о састављању списка, позивању Сергеја и дебију Свилара

Спортал блиц 06.11.2017
Вршилац дужности селектора фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић рекао је да је он састављао списак за пријатељске утакмице против Кине и Јужне Кореје. Фото: Александар Димитријевић / РАС Србија Младен Крстајић и… »
Младен Крстајић: Није ме довео Муслин, већ...

Младен Крстајић: Није ме довео Муслин, већ...

Мондо 06.11.2017
Вршилац дужности селектора репрезентације Србије Младен Крстајић први пут пред новинарима након што је са клупе отишао досадашњи селектор Славољуб Муслин. Увредило га питање о томе ко је саставио списак за Азију. Фото: МН… »
Трио не иде у Азију: Србија без Матића, накнадно позван нови голман

Трио не иде у Азију: Србија без Матића, накнадно позван нови голман

Спортал блиц 06.11.2017
Фудбалска репрезентација Србије на пут у Азију, на пријатељске утакмице против Кине и Јужне Кореје, кренуће без уморног Немање Матића и повређених Матије Настасића и Александра Јовановића, открио је вршилац дужности селектора… »
Коначно: Слика коју је фудбалска Србија дуго чекала: Сергеј у репрезентацији /фото/ /видео/

Коначно: Слика коју је фудбалска Србија дуго чекала: Сергеј у репрезентацији /фото/ /видео/

Спортал блиц 06.11.2017
Репрезентација Србије 10. новембра гостује Кини у Гвангџоуу, а четири дана касније у Бусану селекцији Јужне Кореје. Фудбалери су поново на окупу а коначно је у “кућу фудбала” стигао и Сергеј Милинковић-Савић. Фото: А… »
Хотспорт сазнаје: Четворица не иду у Азију са репрезентацијом, ево због кога је Крстајић убацио замене?!

Хотспорт сазнаје: Четворица не иду у Азију са репрезентацијом, ево због кога је Крстајић убацио замене?!

Хот спорт 06.11.2017
Постоји могућност да чак четири фудбалера са списка за мечеве са Кином и Јужном Корејом неће ићи у Азију. Због тога је Младен Крстајић накнадно позвао три фудбалера који ће попунити евентуалну рупу. Због лакших повреда пут Азије… »
Звездаши одушевљени: Ево првих изјава Радоњића и Крстичића од како су репрезентативци

Звездаши одушевљени: Ево првих изјава Радоњића и Крстичића од како су репрезентативци

Хот спорт 06.11.2017
Међу тројицом накнадно позвних репрезентативаца, двојица су чланови Црвене звезде. То је још један показатељ да црвено-бели играју добро у домаћем првенству и Европи. Вршилац дужности селектора репрезентације Србије, Младен… »
Крстичић о репрезентацији: Надам се да ћемо Радоњић и ја добити шансу да заиграмо

Крстичић о репрезентацији: Надам се да ћемо Радоњић и ја добити шансу да заиграмо

Моззарт спорт 06.11.2017
Србије 10. новембра гостује Кини у Гуангџоуу, а четири дана касније у Бусану селекцији Јужне Кореје. Фудбалери Црвене звезде Ненад Крстичић и Немања Радоњић поручили су да им је част што су добили позив у репрезентацију Србије… »
Звездини нови: “орлови” Крстичић и Радоњић: Репрезентација је част

Звездини нови: “орлови” Крстичић и Радоњић: Репрезентација је част

Спортал блиц 06.11.2017
Фудбалери Црвене звезде Ненад Крстичић и Немања Радоњић поручили су да им је част што су добили позив у репрезентацију Србије за пријатељске утакмице против Кине и Јужне Кореје. Фото: Н. Михајловић / РАС Србија Немања… »
Звездини репрезентативци поносни, захваљују стручном штабу и клубу

Звездини репрезентативци поносни, захваљују стручном штабу и клубу

Спортске.нет 06.11.2017
Момци којима је в.д. селектора репрезентације Србије Младен Крстајић накнадно уручио позиве у национални тим осећају се поносно и захваљују свом клубу. Јуче је вршилац дужности селектора фудбалске репрезентације Србије Младен… »

Вести дана »