Povezane vesti

Krstajić jednom rečenicom objasnio zašto je odmah na spisak stavio Milinkovića Savića! (video)

Krstajić jednom rečenicom objasnio zašto je odmah na spisak stavio Milinkovića Savića! (video)

Telegraf 06.11.2017
Privremeni selektor Srbije. V. D. selektora fudbalera Srbije Mladen Krstajić je na svoj prvi spisak uvrstio i igrača Lacija Sergeja Milinkovića Savića, koga Muslin nije pozivao i zbog koga je i , kako se nezvanično priča, dobio otkaz u FSS. Pitali… »
Snimali smo Sergeja ceo povratnički trening: S kim je odvojeno trčao krugove, kako je vežbao i koji saigrač ga je nasmejao…

Snimali smo Sergeja ceo povratnički trening: S kim je odvojeno trčao krugove, kako je vežbao i koji saigrač ga je nasmejao…

Telegraf 06.11.2017
Naše kamere 15 minuta su se fokusirale na toliko dugo iščekivano ime u reprezentaciji Srbije. Možda i rekordan broj novinara došao je u Staru Pazovu na okupljanje reprezentativaca Srbije pred prijateljske utakmice protiv Kine i Južne Koreje. U… »
Trojica fudbalera otkazali Srbiji pred put u Aziju! Krstajić poručuje: Navikao sam da budem tu kada gori (foto)

Trojica fudbalera otkazali Srbiji pred put u Aziju! Krstajić poručuje: Navikao sam da budem tu kada gori (foto)

Telegraf 06.11.2017
Vršilac dužnosti selektora i kapiten reprezentacije obratili se novinarima. Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se u Staroj Pazovi pred put na pripremne utakmice protiv Kine i Južne Koreje 10. i 14. novembra. Novinarima su se u srpskoj Kući… »
Sergej je poslednji ušao na teren pre treninga, a Krstajić je samo njega zagrlio posle govora (video)

Sergej je poslednji ušao na teren pre treninga, a Krstajić je samo njega zagrlio posle govora (video)

Telegraf 06.11.2017
Novo lice videli smo na treningu Orlova, i to kakvo, najtraženije evropsko. Mnogi veliki evropski klubovi žele da vide Sergeja Milinkovića Savića u svom dresu, a mi smo ga dočekali konačno u opremi Srbije. Pojavio se na okupljanju reprezentacije… »
Sergej Milinković Savić projurio pored novinara kao Jusein Bolt! (video)

Sergej Milinković Savić projurio pored novinara kao Jusein Bolt! (video)

Telegraf 06.11.2017
Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se danas u Pazovi, a na okupljanju je i igrač Lacija. Svi mediji su želeli da čuju šta ima da kaže o svom povratku u nacionalni tim Srbije Sergej Milinković Savić. Fudbaler Lacija se pojavio na okupljanju… »

Vesti dana »