Povezane vesti
Todorić pušten na slobodu uz sigurnosnu narukvicu
Dnevnik 07.11.2017
LONDON/ZAGREB: Vlasnik Agrokora Ivica Todorić, koji se ranije danas predao londonskoj policiji po osnovu evropskog naloga za hapštenje, pušten je na slobodu uz obavezno nošećenje sigurnosne narukvice, javili su hrvatski mediji. Pozivajući se na… »
Todorić pušten da se brani sa slobode uz kauciju od 100.000 funti
Nova ekonomija 07.11.2017
Osnivač Agrokora Ivica Todorić izjavio je, pošto je pušten na slobodu uz kauciju od 100.000 funti, da je to pobeda i da je sada građanin u Engleskoj. "Drago mi vas je videti, idem doma. Danas jedna mala pobeda, ali mislim zapravo velika. Ja sam danas… »
Todorić pušten uz kauciju od 100.000 funti
Al Jazeera 07.11.2017
Ivica Todorić uhapšen je u Londonu po Evropskom nalogu za hapšenje, ali je pušten na slobodu uz mjere opreza. Ivica Todorić pušten je na slobodu uz mjere opreza, potvrđeno je na Westminsterskom sudu. Sudac mu je odredio plaćanje 100.000 britanskih… »
Todorić pušten uz jamčevinu: Uskoro ćete me puno čuti
SEEbiz 07.11.2017
LONDON - Osnivač Agrokora Ivica Todorić pušten je u utorak na slobodu uz jamčevinu od 100.000 funti, a po izlasku iz suda u Londonu poručio je novinarima da je "danas ovo jedna mala pobjeda, ali zapravo velika", javili su mediji. "Drago mi vas je… »
Todorić se predao u Londonu
Danas 07.11.2017
Ivica Todorić, bivši vlasnik Agrokora, predao se policiji u Londonu, javljaju hrvatski mediji. Hrvatska policija primila je obaveštenje da je u 9:04 po lokalnom vremenu Ivica Todorić stigao u Čering kros policijsku stanicu u Londonu i da je tu, prema… »
Todorić se predao policiji u Londonu, spremio kauciju
Dnevnik 07.11.2017
ZAGREB: Hrvatski mediji su pod oznakom "hitno" objavila vest da se vlasnik Agrokora Ivica Todorić, za kojim je ranije izdat evropski nalog za hapšenje i raspisana crvena međunarodna poternica Interpola, predao londonskoj policiji, a prethodno je… »
N1: Todorić se predao londonskoj policiji
Novi magazin 07.11.2017
Osnivač posrnulog hrvatskog koncerna Agrokor, Ivica Todorić predao se danas policiji u Londonu, objavila je regionalna N1 televizija. Prema navodima te televizije, hrvatska policija primila je obaveštenje da je u 9.04 po lokalnom vremenu Ivica Todorić… »
Najtraženiji Hrvat će se predati britanskoj policiji?
Blic 07.11.2017
Kako neslužbeno saznaje hrvatski N1, Ivica Todorić ovih bi se dana sam mogao predati policiji u Londonu, a po savetu svojih advokata. Hrvatska je navodno dostavila britanskoj policiji informaciju o adresi na kojoj se Todorić nalazi u Londonu, te bi… »
Vesti dana »
Dve osobe stradale, 56 povređenih u sudaru dva autobusa kod Umke
Insajder pre 54 minutajoš 95 povezanih
Premijer Vučević položio venac: Međunarodni dan sećanja na žrtve Holokausta u Beogradu
Kurir pre 30 minutajoš 31 povezana
Počela blokada Autokomande od 10 časova: Trajaće 24 sata, oglasio se Dačić - saobraćaj preusmeren
Mondo pre 1 satjoš 15 povezanih
Sveti Sava – 850 godina od rođenja prosvetitelja i utemeljivača srpske državnosti
Pravo u centar pre 3 satajoš 16 povezanih