Повезане вести
Тодорић пуштен на слободу уз сигурносну наруквицу
Дневник 07.11.2017
ЛОНДОН/ЗАГРЕБ: Власник Агрокора Ивица Тодорић, који се раније данас предао лондонској полицији по основу европског налога за хапштење, пуштен је на слободу уз обавезно ношећење сигурносне наруквице, јавили су хрватски медији… »
Тодорић пуштен да се брани са слободе уз кауцију од 100.000 фунти
Нова економија 07.11.2017
Оснивач Агрокора Ивица Тодорић изјавио је, пошто је пуштен на слободу уз кауцију од 100.000 фунти, да је то победа и да је сада грађанин у Енглеској. "Драго ми вас је видети, идем дома. Данас једна мала победа, али мислим заправо… »
Тодорић пуштен уз кауцију од 100.000 фунти
Ал Јазеера 07.11.2017
Ивица Тодорић ухапшен је у Лондону по Европском налогу за хапшење, али је пуштен на слободу уз мјере опреза. Ивица Тодорић пуштен је на слободу уз мјере опреза, потврђено је на Вестминстерском суду. Судац му је одредио плаћање… »
Тодорић пуштен уз јамчевину: Ускоро ћете ме пуно чути
СЕЕбиз 07.11.2017
ЛОНДОН - Оснивач Агрокора Ивица Тодорић пуштен је у уторак на слободу уз јамчевину од 100.000 фунти, а по изласку из суда у Лондону поручио је новинарима да је "данас ово једна мала побједа, али заправо велика", јавили су медији… »
Тодорић се предао у Лондону
Данас 07.11.2017
Ивица Тодорић, бивши власник Агрокора, предао се полицији у Лондону, јављају хрватски медији. Хрватска полиција примила је обавештење да је у 9:04 по локалном времену Ивица Тодорић стигао у Черинг крос полицијску станицу у… »
Тодорић се предао полицији у Лондону, спремио кауцију
Дневник 07.11.2017
ЗАГРЕБ: Хрватски медији су под ознаком "хитно" објавила вест да се власник Агрокора Ивица Тодорић, за којим је раније издат европски налог за хапшење и расписана црвена међународна потерница Интерпола, предао лондонској… »
Н1: Тодорић се предао лондонској полицији
Нови магазин 07.11.2017
Оснивач посрнулог хрватског концерна Агрокор, Ивица Тодорић предао се данас полицији у Лондону, објавила је регионална Н1 телевизија. Према наводима те телевизије, хрватска полиција примила је обавештење да је у 9.04 по локалном… »
Најтраженији Хрват ће се предати британској полицији?
Блиц 07.11.2017
Како неслужбено сазнаје хрватски Н1, Ивица Тодорић ових би се дана сам могао предати полицији у Лондону, а по савету својих адвоката. Хрватска је наводно доставила британској полицији информацију о адреси на којој се Тодорић… »
Вести дана »
Скупштина завршила рад за данас, наставак седнице сутра у 10 часова: Изјава министра Николе Селаковића изазвала оштре реакције опозиције (ВИДЕО)
Инсајдер пре 3 сатајош 32 повезане
Хаос на помолу! Они се никога не боје: Јемен улази у рат ако падну нови удари на Иран
Вечерње новости пре 53 минутајош 54 повезане
Инциденти на изборима на Медицинском факултету: Зашто је важан Студентски парламент
BBC News пре 23 минутајош 49 повезаних
Звезда сутра може до одбране титуле: "То сви знамо одавно, тако да није оптерећење"
Спортске.нет пре 2 сатајош 49 повезаних