Povezane vesti

Muslin: Razgovaraću o preuzimanju reprezentacije BiH, ako me pozovu

Muslin: Razgovaraću o preuzimanju reprezentacije BiH, ako me pozovu

Dnevnik 07.11.2017
Doskorašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin istakao da ga još niko nije kontaktirao u vezi sa preuzimanjem nacionalnog tima Bosne i Hercegovine, ali je spreman o tome da razgovara. Naime, pojedini mediji u BiH javili su da je… »
Muslin: Nije me zvao niko iz BiH, ali...

Muslin: Nije me zvao niko iz BiH, ali...

Vesti online 07.11.2017
Doskorašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin istakao je da ga niko još nije kontaktirao oko mogućeg preuzimanja selekcije Bosne i Hercegovine, ali da je spreman da razgovara ukoliko dođe do toga. - Iskreno, prvi put čujem, za… »
Muslin o interesovanju iz komšiluka: "Zavisi šta se nudi..."

Muslin o interesovanju iz komšiluka: "Zavisi šta se nudi..."

Sportske.net 07.11.2017
Doskorašnji selektor reprezentacije Srbije ne odbacuje mogućnost preuzimanja nacionalnog tima Bosne i Hercegovine. Juče je u domaćoj javnosti odjeknula vest o tome da bi Slavoljub Muslin mogao da preuzme reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Doskorašnji… »
Muslin u bih: Bivši selektor Srbije se oglasio o preuzimanju reprezentacije iz komšiluka

Muslin u bih: Bivši selektor Srbije se oglasio o preuzimanju reprezentacije iz komšiluka

Hot sport 07.11.2017
Mehmed Baždarević nije uspeo da odvede Bosnu i Hercegovinu na Svetsko prvenstvo, te je završio svoj posao kao selektor te zemlje. Juče se pojavila informacija da bi njega mogao da zameni doskorapnji selektor Srbije. Slavoljuba Muslina su mediji u Bosni i… »
Muslin o BiH: Ako me pozovu...

Muslin o BiH: Ako me pozovu...

Mondo 07.11.2017
Doskorašnji selektor Srbije Slavoljub Muslin potvrdio da je spreman da razgovara sa Fudbalskim savezom Bosne i Hercegovine oko preuzimanja "zmajeva", ali je i negirao da je dobio poziv. Foto: MN Press Nakon što se u ponedeljak pojavila informacija da je… »

Vesti dana »