Povezane vesti

Muslin: Razgovaraću o preuzimanju reprezentacije BiH, ako me pozovu

Muslin: Razgovaraću o preuzimanju reprezentacije BiH, ako me pozovu

Dnevnik 07.11.2017
Doskorašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin istakao da ga još niko nije kontaktirao u vezi sa preuzimanjem nacionalnog tima Bosne i Hercegovine, ali je spreman o tome da razgovara. Naime, pojedini mediji u BiH javili su da je… »
Muslin: Nije me zvao niko iz BiH, ali...

Muslin: Nije me zvao niko iz BiH, ali...

Vesti online 07.11.2017
Doskorašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin istakao je da ga niko još nije kontaktirao oko mogućeg preuzimanja selekcije Bosne i Hercegovine, ali da je spreman da razgovara ukoliko dođe do toga. - Iskreno, prvi put čujem, za… »
Muslin u bih: Bivši selektor Srbije se oglasio o preuzimanju reprezentacije iz komšiluka

Muslin u bih: Bivši selektor Srbije se oglasio o preuzimanju reprezentacije iz komšiluka

Hot sport 07.11.2017
Mehmed Baždarević nije uspeo da odvede Bosnu i Hercegovinu na Svetsko prvenstvo, te je završio svoj posao kao selektor te zemlje. Juče se pojavila informacija da bi njega mogao da zameni doskorapnji selektor Srbije. Slavoljuba Muslina su mediji u… »
Muslin o interesovanju iz komšiluka: "Zavisi šta se nudi..."

Muslin o interesovanju iz komšiluka: "Zavisi šta se nudi..."

Sportske.net 07.11.2017
Doskorašnji selektor reprezentacije Srbije ne odbacuje mogućnost preuzimanja nacionalnog tima Bosne i Hercegovine. Juče je u domaćoj javnosti odjeknula vest o tome da bi Slavoljub Muslin mogao da preuzme reprezentaciju Bosne i Hercegovine… »
Muslin o BiH: Ako me pozovu...

Muslin o BiH: Ako me pozovu...

Mondo 07.11.2017
Doskorašnji selektor Srbije Slavoljub Muslin potvrdio da je spreman da razgovara sa Fudbalskim savezom Bosne i Hercegovine oko preuzimanja "zmajeva", ali je i negirao da je dobio poziv. Foto: MN Press Nakon što se u ponedeljak pojavila informacija da je… »

Vesti dana »