Povezane vesti
Emotivna ispovest Simona Vukčevića: Savremeni fudbal me je doveo do ludila! Uče vas samo da jurite za slavom i novcem
Mozzart sport 08.11.2017
„Onda sam upoznao oca Joila, ispovedio se, pročitao Sveto pismo“, poručio je nekadašanji član Partizana. Mnoge je iznenadila vest iz Podgorice da bi nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje Simon Vukčević mogao da se vrati u Budućnost… »
Simon Vukčević: Mislio sam da sam neko i nešto, ali mi je Bog pokazao…
Hot sport 08.11.2017
Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da bi Simon Vukčević mogao da postane novi fudbaler podgoričke Budućnosti. Tu vest je za ‘Dnevne novine’ potvrdio sam fudbaler, rečima da voli Budućnost i da mu je čast da ostane u Podgorici gde će… »
"Bio sam arogantan, a onda mi je Bog otvorio oči"
Mondo 08.11.2017
Simon Vukčević o modućnosti da zaigra za Budućnost, slavi u Sportingu iz Lisabona, strmoglavom padu karijere, reprezentaciji Crne Gore, istorijskoj utakmici protiv Češke... Foto: Youtube/Printscreen Bomba je tempirana, a čeka se samo dan kada će i… »
Kakva ispovest nekadašnje zvezde: Simon Vukčević: Nisam mogao da sedim sa nekim ako me ne hvali
Sportal blic 08.11.2017
Simon Vukčević je bio velika zvezda, "momak koji obećava", još u Partizanu, a onda i u lisabnskom Sportingu sa kojim je igrao i Ligu šampiona. Usledio je veliki pad. Sada se nalazi na pragu povratka u Budućnost, a da se pita samo bivši… »
Vesti dana »

Pucnjava u ODžACIMA: Potraga za napadačem - teško ranjavanje sa dva metka
Pravda pre 8 minutajoš 12 povezanih

Tramp: Putina poznajem veoma dobro i sa njim imam racionalan odnos
RTV pre 14 minutajoš 12 povezanih