Повезане вести
Емотивна исповест Симона Вукчевића: Савремени фудбал ме је довео до лудила! Уче вас само да јурите за славом и новцем
Моззарт спорт 08.11.2017
„Онда сам упознао оца Јоила, исповедио се, прочитао Свето писмо“, поручио је некадашањи члан Партизана. Многе је изненадила вест из Подгорице да би некадашњи млади репрезентативац наше земље Симон Вукчевић могао да се врати у… »
Симон Вукчевић: Мислио сам да сам неко и нешто, али ми је Бог показао…
Хот спорт 08.11.2017
Као гром из ведра неба одјекнула је вест да би Симон Вукчевић могао да постане нови фудбалер подгоричке Будућности. Ту вест је за ‘Дневне новине’ потврдио сам фудбалер, речима да воли Будућност и да му је част да остане у… »
"Био сам арогантан, а онда ми је Бог отворио очи"
Мондо 08.11.2017
Симон Вукчевић о модућности да заигра за Будућност, слави у Спортингу из Лисабона, стрмоглавом паду каријере, репрезентацији Црне Горе, историјској утакмици против Чешке... Фото: Иоутубе/Принтсцреен Бомба је темпирана, а чека се… »
Каква исповест некадашње звезде: Симон Вукчевић: Нисам могао да седим са неким ако ме не хвали
Спортал блиц 08.11.2017
Симон Вукчевић је био велика звезда, "момак који обећава", још у Партизану, а онда и у лисабнском Спортингу са којим је играо и Лигу шампиона. Уследио је велики пад. Сада се налази на прагу повратка у Будућност, а да се пита само… »
Вести дана »
Вучић: Надам се да ће шатори испред парламента бити склоњени до Нове године
Бета пре 6 минутајош 31 повезана
Лавров: 'Национализација НИС-а могућа под одређеним условима'; Вучић: 'Једва чекам да чујем идеје Русије'
BBC News пре 6 минутајош 41 повезана
Малолетник уз претњу ножем опљачкао старицу од 89 година: Расветљено разбојништво у Ивањици
РИНА пре 36 минутајош 55 повезаних