Повезане вести

Водитељке са осмехом представиле први број магазина: Живите живот познатих и сазнајте све уз Глосси!

Водитељке са осмехом представиле први број магазина: Живите живот познатих и сазнајте све уз Глосси!

Курир 08.11.2017
На трафикама широм Србије настала је помама! Велико интересовање влада за првим бројем магазина Глосси, а домаће звезде су са одушевљењем објављивле фотографије на друштвеним мрежама. Свима познате водитељке Бојана… »
Нова звезда је рођена! Први број Глосси-ја разграбљен! Србија одушевљена новим целебрити магазином!

Нова звезда је рођена! Први број Глосси-ја разграбљен! Србија одушевљена новим целебрити магазином!

Курир 08.11.2017
На продајним местима широм Србије владало је незапамћено интересовање, на трафикама се тражио примерак више, а цело издање од 130.000 примерака Курира, са магазином Глосси је распродато у рекордном року! Познати су одушевљено… »
Куриров поклон одушевио звезде: Погледајте ко се све сликао са насловницом првог броја гламурозног магазина Глосси!

Куриров поклон одушевио звезде: Погледајте ко се све сликао са насловницом првог броја гламурозног магазина Глосси!

Курир 08.11.2017
На трафикама широм Србије настала је помама! Велико интересовање влада за првим бројем магазина Глосси, а домаће звезде су са одушевљењем објављивле фотографије на друштвеним мрежама. Дајана Пауновић, Стефан Живојиновић, Сека… »
Балканска звезда Лепа Брена и њен син Стефан: Драго ми је што сам на насловници првог броја магазина Глосси!

Балканска звезда Лепа Брена и њен син Стефан: Драго ми је што сам на насловници првог броја магазина Глосси!

Курир 08.11.2017
Домаће звезде су са одушевљењем на друштвеним мрежама објављивале фотографије са првим бројем магазина Глосси. Међу личностима са домаће естраде нашли су се популарна певачица Лепа Брена и њен син Стефан Живојиновић. Њих… »
Први број магазина Глосси залудео познате! Звезде запалиле друштвене мреже сликама са насловницом Глосси, који се добија на…

Први број магазина Глосси залудео познате! Звезде запалиле друштвене мреже сликама са насловницом Глосси, који се добија на…

Курир 08.11.2017
На трафикама широм Србије настала је помама, а познати су одушевљено качили фотке на друштвеним мрежама. Међу њима су Лепа Брена, Сека Алексић, новинарка Миња Милетић, водитељка Бојана Ристивојевић и многи други. Компанија… »

Вести дана »