Povezane vesti
Nikolić: Zagorac? Dolazi, ne dolazi, dolazi, ne dolazi... Ostaću uzdržan! (video)
Sportski žurnal 08.11.2017
Trener Partizana Miroslav Nikolić nije bio nezadovoljan posle dobre igre svo tima, ali nije mogao da bude ni zadovoljan posle poraza. – Lokomotiva je najbolji tim u grupi, sa profesionalnim igračima, i izuzetno velikim budžetom. Mi smo izginuli, bez… »
Muta Nikolić: ‘Razne priče’ o Radetu Zagorcu i kako to igrači mešaju strane terena…
Hot sport 08.11.2017
Još jedno zanimljivo obraćanje trenera Partizana Miroslava Mute Nikolića posle poraza od Lokomotive Kubanj u okviru Evrokupa. – Po mom mišljenju je Kuban najbolji u Evrokupu. Profesionalni igrači i klub sa velikim budžetom. Mi smo se borili… »
Muta: "Još je to slabo, ima da se zateže, zadovoljan sam 65 odsto"
Sportske.net 08.11.2017
Trener Partizana nije bio sasvim zadovoljan, iako je Partizan tokom većeg dela meča igrao dobro. Trener Partiana Miroslav Nikolić rekao je da je "65 odsto" zadovoljan nastupom svog tima u porazu od Lokomotive Kubanj u Evrokupu. "Ja mojim igračima… »
Nikolić: Još ne igra Partizan moderno, s mnogo trčanja i dobrom odbranom
Mozzart sport 08.11.2017
"Amerikanci moraju da igraju malo i bez lopte, trčanjem, kretnjom. Ja insistiram na toj igri. A ne da svi driblingom rešavamo situacije. Slabo igramo bez lopte" Ostao je uzdržan Miroslav Nikolić oko komentara po pitanju dolaska Radeta Zagorca u… »
Nikolić: Lokomotiva je najbolja u našoj grupi
Vesti online 08.11.2017
Nije očajavao trener Partizana Miroslav Nikolić posle poraza njegovog tima od Lokomotive u meču 5. kola Evrokupa. - Ekipa Lokomotive je najbolja ekipa u našoj grupi. Odlični igrači, veliki budžet. Mi smo se borili, izginuli smo, bez tri igrača u… »
Nikolić: Ne sviđa mi se ovo...
Mondo 08.11.2017
Trener Partizana žali što njegov tim prošle nedelje protiv Limoža nije odigrao kao u porazu od Lokomotive. Miroslav Nikolić izjavio je da je "oko 65 odsto" zadovoljan igrom oslabljenog Partizana u utakmici 5. kola Evrokupa protiv Lokomotive Kubanj… »
Vesti dana »
Nastavljena blokada „Mosta Sloboda“ u Novom Sadu, taksisti besplatno vraćaju studente u Beograd
Sputnik pre 55 minutajoš 35 povezanih
Skupština Advokatske komore Srbije izglasala jednomesečnu obustavu rada
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 23 povezane
Dalas trejdovao Luku dončića! Poznato gde Slovenac nastavlja karijeru
Večernje novosti pre 2 satajoš 53 povezane